עבור לתוכן

בעיה במשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות

תודה לעוזרים

פורסם

שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות  אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות

תודה לעוזרים

זה קורה לכולם.

תנסה לעשות מרוצים עם מכוניות בעיר-זה חייב לעזור.(איזה 4-5 מרוצים)

אם גם זה לא עוזר אז תנסה לאסוף כל מני סימני שאלה בעיר-בסוף יהיה לך מרוץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עשיתי איזה 6 מרוצים ואין כלום כל שתי מרוצים היה לי רק את הדברים המיוחדים הכוכבים האלה ואין לי מרוצים

פורסם
  • מחבר

מה אני יכול לעשות ? מישהו?..

פורסם

עשית את הכוכבים? (המיוחדים?).

פורסם
  • מחבר

כן הכוכבים האלה זה לא להצטלם אלה זה לקבל ספוילרים וכל מיני כאלה דברים וניסיתי לשחק אם גיפ ההאמר אז יש לי מרוץ אחד בשביל גיפים וזהו אבל אני אוהב לשחק אם מכוניות רגילום עשיתי מרוץ אחד שהיה ברחוב והספתי את הדברים שיש ברחוב ועשיתי מרוצים נגד מכוניות וכלום לא עוזר ועברתי ל46 אחוז של המשחק

פורסם

כן הכוכבים האלה זה לא להצטלם אלה זה לקבל ספוילרים וכל מיני כאלה דברים וניסיתי לשחק אם גיפ ההאמר אז יש לי מרוץ אחד בשביל גיפים  וזהו אבל אני אוהב לשחק אם מכוניות רגילום עשיתי מרוץ אחד שהיה ברחוב והספתי את הדברים שיש ברחוב ועשיתי מרוצים נגד מכוניות וכלום לא עוזר ועברתי ל46 אחוז של המשחק

למה עם גיפ? :kopfpatsch:.....לא משנה.

מוזר... אתה יודע מה? תנסה לעשות מרוצים עם מכוניות עד שהם יגמרו(המרוצים כמובן) כי הם לייבים להגמר.

הייתה לי בדיוק אותה הבעיה פעמיים בשני מקומות אז תנסה.

בהצלחה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

מה אני יכול לעשות ? מישהו?..

אתה יכול לקרוא את חוקי הפורום ולא להקפיץ אם אפשר. תודה.

הדיון ננעל+נוספה לך אזהרה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים