פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות תודה לעוזרים זה קורה לכולם. תנסה לעשות מרוצים עם מכוניות בעיר-זה חייב לעזור.(איזה 4-5 מרוצים) אם גם זה לא עוזר אז תנסה לאסוף כל מני סימני שאלה בעיר-בסוף יהיה לך מרוץ
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר עשיתי איזה 6 מרוצים ואין כלום כל שתי מרוצים היה לי רק את הדברים המיוחדים הכוכבים האלה ואין לי מרוצים
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר כן הכוכבים האלה זה לא להצטלם אלה זה לקבל ספוילרים וכל מיני כאלה דברים וניסיתי לשחק אם גיפ ההאמר אז יש לי מרוץ אחד בשביל גיפים וזהו אבל אני אוהב לשחק אם מכוניות רגילום עשיתי מרוץ אחד שהיה ברחוב והספתי את הדברים שיש ברחוב ועשיתי מרוצים נגד מכוניות וכלום לא עוזר ועברתי ל46 אחוז של המשחק
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים כן הכוכבים האלה זה לא להצטלם אלה זה לקבל ספוילרים וכל מיני כאלה דברים וניסיתי לשחק אם גיפ ההאמר אז יש לי מרוץ אחד בשביל גיפים וזהו אבל אני אוהב לשחק אם מכוניות רגילום עשיתי מרוץ אחד שהיה ברחוב והספתי את הדברים שיש ברחוב ועשיתי מרוצים נגד מכוניות וכלום לא עוזר ועברתי ל46 אחוז של המשחק למה עם גיפ? .....לא משנה. מוזר... אתה יודע מה? תנסה לעשות מרוצים עם מכוניות עד שהם יגמרו(המרוצים כמובן) כי הם לייבים להגמר. הייתה לי בדיוק אותה הבעיה פעמיים בשני מקומות אז תנסה. בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מה אני יכול לעשות ? מישהו?.. אתה יכול לקרוא את חוקי הפורום ולא להקפיץ אם אפשר. תודה.הדיון ננעל+נוספה לך אזהרה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.