פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים שלום לכולם !לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד.פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהיםרציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברהועוד שאלה!יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים לא נראה לי תשמע הבדל.נ.ב מאיפה אתם מפליצים את כל החברות המוזרות ומשונות האלה לאחרונה?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים 1 , כן תשמה הבדל אני עשיתי את השינוי ובהחלט הורגש הבדל , אני הייתי ממליץ על הפורטיסימו.2 כן זה חברה ישנה מאד (הייתי צריך להתיעץ עם אבי כי אני לא זוכר ) אבל היא נעלמה מהעולם , היא היית פעם ממש טובה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר אני יודע שאני ממש מרוצה מהמערכת שלי יחסית לרמקולי מדףהם ממש פצצות אמיתיות הבאס לא מדהים אבל בהחלט לא רעאך התדר הגבוהה שלהם מדהים בהחלט (כל הסולואים של מטאליקה למשל)את הפורטיסימו לא שמעתי אבל את GTXP שמעתי ולא אהבתי מאוד הLIVE שלילדעתי יותר טוב בקיצר צריך לשמוע את הפורטיסימו החדש.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר בוא נגזים הבדל שמים וארץזה לא כאילו אני סובל או שהאיכות כרגע לא טובהלא נראה לי שאני יחליף כי בינינו גם עם יש הבדל בניהם הוא קטן מאוד זה לא כמו VIBRA או משהו כזה זבלזה בתכלס LIVE
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר טוב אז עזבו כבר את הנושא של כרטיס קול יותר חשוב לי על הרמקוליםנו תגיבו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.