עבור לתוכן

X5l-עזרה

Featured Replies

פורסם

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l.

אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון:

ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה.

מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו.

כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי?

שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו.

הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ויסטיק או במקשים הצדדים,אני חוזה בהופעת שורות דקות שמהבהבות על המסך לכמה עשיריות השניה.

לאחר מכן שמתי לב שגם כאשר אני מזיז את המכשיר אותה בעיה מופיעה שוב.

אינני יודע האם להחשיב את זה כתופעת לוואי שנובעת מפרפקציונסטיות שלי,או שמא מדובר בבעיה במסך שיש לטפל בה במהרה,בכל מקרה אשמח אם אנשים שיש להם את המכשיר יטיבו עמי ויחוו דעה על הסוגיה.

תודה רבה.

פורסם

המכשיר בידי כבר חודשיים ועדיין לא נתקלתי בבעיה שפירטת לגבי המסך...

תחזור לבאג שיחליפו לך את המכשיר

פורסם

אין לי בעיה דומה למה שציינת למעלה..

פורסם

גם כדאי לבדוק את נושא הטעינה, אם קיבלת אותו מהחנות והמכשיר כבר היה טעון מלא, הדבר נראה מוזר (משומש אולי?)...

פורסם
  • מחבר

אז זהו,שסיירתי פה קצת בטופיקים שעוסקים במכשיר,וראיתי שהרבה מדווחים על כך שהמכשיר היה טעון כשהם קיבלו אותו לרשותם.

זה פחות מדאיג אותי.

עריכה:

כרגע,בעת שהמכשיר בטעינה שמתי לב לעוד דבר שמעורר בי תהיות:

כאשר אני מרים את המכשיר בעת היותו טעון,הוא נכבה.

כאשר אני מניח אותו חזרה על השולחן הוא נדלק מחדש וההטענה מתחדשת,וזאת ללא לחיצה אף לא על כפתור אחד,הזוי משהו...

מה אתם אומרים?

פורסם

זה שלא טענת את הסוללה כשקיבלת אותו גרם נזק מסויים לסוללה.

ובקשר לבעיות האלה במסך ...לי זה לא קרה....נסה לנצל את האחריות.

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן לפרט בבקשה על הנזק לסוללה?

באיזה אופנים זה מתבטא והאם זה חמור?

פורסם

אני לא יודע באיזו מידה זה חמור אני רק יודע שכל מכשיר בעל סוללה נטעת צריך להיטען ראשונית לפני הדלקתו הראשונה, כמו בפלאפונים.

זה נותן לסוללה מעיין "דחיפה" ראשונית שאחריה הסוללה תוכל למצות את כל היכולות שלה.

היית צריך לעיין פה בפורום לפני שידעת מה לעשות ומה לא...

פורסם
  • מחבר

המכשיר בטעינה כבר קרוב ל5 שעות,ולפני רגע ראיתי שכתוב על המסך שהטעינה הסתיימה.

היות וזו הטעינה הראושנה,לנתק אותו או להטעין אותו עוד?

פורסם

לדעתי כן.......זה מה שאני עשיתי....

איך שהוצאתי אותו מהאריזה הטענתי אותו ....אפילו בלי לפתוח....והוא נשאר בהטענה עד למחרת בבוקר.

פורסם

אין מצב שהבטריה הייתה מלאה...כי שלא משתמשים בבטריה הרבה זמן עדיף שהיא תהיה חצי טעונה...בגלל זה הבטריה לא הייתה ריקה...

חבל שלא הטענת אותה כמה שעות

פורסם
  • מחבר

טוב,היות והנגן חדש מאד,אני אקפוץ מחר או ביום ראשון לבאג ואבקש להחליפו.

פורסם

גם לי הייתה הבעיה בטעינה שרגע אחד הוא מהבהב ורגע אחר לא. הפתרון שמצאתי? דאגתי לזה שהמכשיר יהיה ממוקם למעלה מהשקע בו חיברתי אותו (ברצינות!) ואז הוא נטען חלק. פלאי הטכנולוגיה...

פורסם
  • מחבר

טוב,אז חזרתי לבאג והחלפתי את המכשיר באחר,אך תאמינו או לא,אותה התופעה קיימת גם במכשיר השני,מה שדי מבטל את ההסתברות שזו הייתה בעיה ספציפית במכשיר שלי.

אני משער שזה קיים בכל המכשירים,כנראה שרק אני שם לב לזה...

פורסם

אתה מוכן להסביר שוב מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים