עבור לתוכן

כרטיס הרשת לא מצליח לקבל IP ממודם של כבלים

Featured Replies

פורסם

הסיפור קצת מסובך ואני אתן את כל הפרטים, גם אם הם לא רלוונטיים.

יש לי מחשב עם Win XP SP2 שעליו שני כרטיסי רשת (on board & PCI). במשך זמן רב הוא היה מחובר ל-ADSL והגלישה הייתה ללא שום בעיה (כרטיס PCI) נוצל לרשת ביתית.

לפני זמן מה הופיעו בעיות של אתחולים פתאומיים ותקיעת המחשב. גיליתי שהתפוצצו שני קבלים על לוח האם (ג'יגבייט, לא זוכר את הדגם). לקחתי אותו לטכנאי אמין שעשה את ההלחמות הדרושות בתקווה לתקן בלי להחליף את הלוח. אחרי שהמחשב חזר מתיקון, הוא היה מחובר במשך כמה ימים נוספים ל-ADSL.

לפני יומיים התחברתי לאינטרנט בכבלים ומאז התחילו בעיות. מעבר לזה ששני כרטיסי הרשת לא מקבלים IP -

limited or no connectivty, המחשב גם נתקע לחלוטין מדי פעם (נדמה לי שבכמה מהמקרים הדבר היה קשור לחיבור או ניתוק כבל לכרטיסי הרשת). דברתי עם נציגים של נטוויז'ן ושל הוט והבטיחו לי שמצדם הכל תקין. הם צודקים כי מחשב נייד שלי מתחבר לאינטרנט בלי בעיות.

לגמרי לא ברור לי מה קורה. יתכן (נראה לי די מופרך) שיש קשר בין תקלה בלוח האם לחוסר הפעילות של כרטיסי הרשת? האם עליי פשוט להחליף את הלוח?

בתודה מראש, דוד

פורסם

תיקח לוח אם מאחד המחשבים ברשת שלך ותנסה להיתחבר לאינטרנט (ד"א שאתה מעביר לוח אם אתה צריך לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש) ואם זה עובד יש לך בעייה בלוח ועם אין לך כוח לזה פשוט תקנה חדש

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

התקלה היא לא רק תקלה של כרטיסי הרשת אלא גם המחשב נתקע כמו שהיה לפני התיקון. לכן גם אני חושב שכדאי שתבדוק את הלוח אם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים