פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפהחשוב שיהיה יפה!!!!וגם שיראה את הטמפ'פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותיאני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCanoתודה.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים בארץ ? לא תמצא יותר יפים אם זה מה שאתה מחפש, ויותר מגניבים אין כאן, חוץ מהדיג'ידוק שבא בשתי יחידות לארץ שליש יש את אחת מהן אז...
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר לא בארץ אני קונה בחו"לאני מזמין דרך האינטרנט תמליץ לי על אחד ממש יפה.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים דיג'ידוק הוא חביב.או שתוכל להשקיע ולבנות אחד בעצמך:http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים כמו כן תמיד טוב להשקיע במסך LCD, שיראה את הטמפרטורה דרך דרייבירם במחשב, כי אז אתה מסוגל לגרום לו לעשות דברים מסובכים יותר כמו להראות שמות של שירים בווינאמפ, או את רמת המאמףץ של המעבד.פרטים נוספיםwww.matrixorbital.comwww.crystalfontz.com
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אני עשיתי את זה... זה כיף.. ושימושי!אפשר לעשות איתו המון דברים!!..אבל מה שכן... צריך קצת ניסיון בהלחמה כי ההלחמות שם לא פשוטות במיוחדאה... וזה גם זול! מסך 16X2 עם תאורה עולה בסביבות 60 שקל
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר www.matrixorbital.comפה יש כמה יפים מאוד השאלה אבל אני צריך מנטר טמפ' משהו עם חיישנים וגם עם צג תצוגה כזה יפההמשתמש שנתן את האתר הזה www.matrixorbital.com יש שם דברים יפים אהבתי שם אחד מאוד אבל הוא בא בלי מנטר טמפ' אני חושבואם אפשר גם משהו שיבוא עם FanBusאבל זה כבר לא חובה
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים www.matrixorbital.comפה יש כמה יפים מאוד השאלה אבל אני צריך מנטר טמפ' משהו עם חיישנים וגם עם צג תצוגה כזה יפההמשתמש שנתן את האתר הזה www.matrixorbital.com יש שם דברים יפים אהבתי שם אחד מאוד אבל הוא בא בלי מנטר טמפ' אני חושבואם אפשר גם משהו שיבוא עם FanBusאבל זה כבר לא חובה אם אתה רוצה למדוד את הטמפרטורת של המעבד הצ'יפסט והכרטיס מסך, אז המסך הזה יתאים לך יותר ממסך עם חיישנים מכיוון שמדידת הטמפרטורה מתבצעת דרך הדרייברים.בנוגע לfanbus, זכור לי שאחד הדגמים שלהם , זה עם הכפתורים בא עם fanbus .
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר לא רגע אתה לא מבין אני צריך חיישן לדוגמא לבדוק את הטמפ' של הזיכרוןוכו'...ואני רוצה לקחתה את השחור עם הלמעלה למטה שמאלה וימינה יפה כזה.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אם כך, ה hardcanno , וה digidoc הם הפתרונות היחידים בשבילך (אלא אם אתה מתכוון לבנות אחד בעצמך)ה digidoc הא המומלץ מבחינתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.