פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחברconnection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים ראוטר חוסם רק את הפורטים הנכנסים אלא אם הוגדר בו אחרת.עד כמה שאני יודע לא צריכים שימוש בפורטים נכנסים בשביל להתחבר ל IRC (אני מדבר על רק להתחבר ולדבר, בשביל לקבל קבצים צריך לפתוח פורטים בראוטר)
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים ראוטר חוסם רק את הפורטים הנכנסים אלא אם הוגדר בו אחרת.עד כמה שאני יודע לא צריכים שימוש בפורטים נכנסים בשביל להתחבר ל IRC (אני מדבר על רק להתחבר ולדבר, בשביל לקבל קבצים צריך לפתוח פורטים בראוטר)לאו דווקא. יש ראוטרים שכדי להשתמש בIRC אתה צריך לפתוח פורט מסויים בSPECIAL APPLICATIONS. ככה זה בEDIMAX ובDLINK.
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים גם בראוטר של ECi Bfocus יש חסימה לפורטים של הIRCנסה לעבור לפורט אחר קרוב כדוגמת 6669 או 7000
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים לאו דווקא. יש ראוטרים שכדי להשתמש בIRC אתה צריך לפתוח פורט מסויים בSPECIAL APPLICATIONS. ככה זה בEDIMAX ובDLINK.זה חדש לי, תודה על התיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.