פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים שלום,רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר:component out מהדיוידיאו s-video.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים Component עדיף על S-VideoComponent זה 3 חיבורי RCA ו-Composite זה חיבור RCA אחדהסדר מהטוב לרע זה1. Component2. S-Video3. Composite
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אם אנחנו כבר מדברים על זה, ופותח הת'ראד קיבל את השתובות, מה זה scart / 21 פינים?נהייתי מבולבל מכל העסק.אלו גם חיבורים דיגיטלים?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים Scart הוא חיבור המכיל בתוכו גם Component גם S-Video גם Composite גם RGB וגם אודיו בסטיראו וזה כולל גם כניסה וגם יציאה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים הייתי בטוח ב 100% ש S-VIDEO יותר איכותי,יכול להיות שהתבלבלתי בין ה Component ל Composite...סליחה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים ה-21 פינים הוא ממש לא הכי איכותיה-21 פינים הוא סתם שיטה להעביר את כל השיטות האחרות, הוא לא מכיל שום דבר חדש ואיכותיתכמו שכתבתי קודם ה-21 פינים יכול להעביר בתוכו הכל אבל זה לא אומר ששני הצצדים באמת תומכים בהכל בחיבור ה-Scartלדוגמא אני מכיר טלויזיה של סוני שיש לו חיבור SCART אחד שתומך ב-Component והשני תומך ב-S-Videoבמקרה הטוב ביותר Scart יעביר RGB אבל בשביל זה שני הצצדים צריכים לתמוך בזה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר אז לפי הבנתי Component הוא החיבור בעל האיכות הטובה ביותר לחיבור DVD לטלוויזיה.עכשיו שאלתי היא אם ב-Component מועבר גם אודיו או רק וידאו ?אם לא מועבר אודיו, איך אני מעביר אותו מה-DVD לטלוויזיה ?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים רק וידאואם אין לך רסיבר תחבר את 2 חיבורי ה-Audio out מה-DVD לכניסת האודיו בטלויזיהסה"כ כבל 2RCA ל-2RCA
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר הבנתי, תודה.יש לי עוד שאלה:אני שמתי לב שבטלוויזיה יש חיבור וידאו של מסך מחשב (כמו שמחברים למסך מחשב) כדי לחבר את המחשב אליה.השאלה היא באיזה כבל כדאי לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לקבל את האיכות המיטבית: S-Video או חיבור ה-VGA כמו במסך מחשב ?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה מאד תלוי איפה הממיר האיכותי יותר, בכרטיס מסך או בטלויזיהבגדול החיבור VGA אמור להיות טוב יותר אבל הכי טוב לנסות ולראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.