פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מה זה קומביין ואיך מפעילים אותו???קומביין זה החיילי אויב שהשתלטו על העולם...ככה נקרא הזן שלהם [משום שהם עושים קומבינציות של יצורים שונים ע"י פיתוח גנטי]בHL2 אתה נלחם נגד חיילי הקומביין בגירסא האנושית שלהם.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אני לא זרקתי שום פחית וגמרתי תשלב גם אני אני פשוט טיפסתי באיזה סולם מעל פח או משו בסמטה
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים גם אני אני פשוט טיפסתי באיזה סולם מעל פח או משו בסמטה מה הפאקינג קשר?! הסצנה של זריקת הפחית היא לפני הטיפוס בסולם שמעל הפח. כדי להגיע לסולם הזה,אתה צריך לצאת החוצה מהמבנה...כדי להגיע ליציאה מהמבנה אתה צריך להגיע לאולם המרכזי שלו,כדי להגיע לאולם המרכזי שלו אתה צריך לזרוק את הפחית לפח אחרי שהקומביין מורה לך...
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מה הפאקינג קשר?!הסצנה של זריקת הפחית היא לפני הטיפוס בסולם שמעל הפח.כדי להגיע לסולם הזה,אתה צריך לצאת החוצה מהמבנה...כדי להגיע ליציאה מהמבנה אתה צריך להגיע לאולם המרכזי שלו,כדי להגיע לאולם המרכזי שלו אתה צריך לזרוק את הפחית לפח אחרי שהקומביין מורה לך...אני לא זוכר שזרקתי פחית כלשהי
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר חבר'ה אתם מדברים על שני דברים שונים...לוג'יק אתה לא קראת את הדפים הקודמים.. זה כבר בעיה שנפתרה בקשר לפחית.אני עכשיו באיזה ביוב ארוך מאוד והרגתי את כולם ואין לי מושג איך יוצאים משם ..(זה קטע כזה שאתה מדלג גם בקצרה על שתי חתיכות עץ ואז קופץ למטה..)הבנתם עכשיו במה אני תקוע??
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים חבר'ה אתם מדברים על שני דברים שונים...לוג'יק אתה לא קראת את הדפים הקודמים.. זה כבר בעיה שנפתרה בקשר לפחית.אני עכשיו באיזה ביוב ארוך מאוד והרגתי את כולם ואין לי מושג איך יוצאים משם ..(זה קטע כזה שאתה מדלג גם בקצרה על שתי חתיכות עץ ואז קופץ למטה..)הבנתם עכשיו במה אני תקוע??זה לא השלב עם הצינורות? (מקום גדול עם הרבה צינורות?)
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים חבר'ה אתם מדברים על שני דברים שונים...לוג'יק אתה לא קראת את הדפים הקודמים.. זה כבר בעיה שנפתרה בקשר לפחית.אני עכשיו באיזה ביוב ארוך מאוד והרגתי את כולם ואין לי מושג איך יוצאים משם ..(זה קטע כזה שאתה מדלג גם בקצרה על שתי חתיכות עץ ואז קופץ למטה..)הבנתם עכשיו במה אני תקוע??לא, לא הבנתי, אתה יכול להביא סקרין?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר מה לעשות פה ?משהו השתבש לי...זה עולה כשאני מנסה להפעיל את האלף לייף 2.(העליונה)אחר כך ניסיתי לצאת מהסטים ואז להפעיל את המשחק וזה עבד אבל כבר בהתחלה הוא עושה מעין צורות מוזרות כאלה ולא את הגרפיקה הרגילה.. ואז הוא הראה את התמונה הזאת(עם השוליים האדום)הנה התמונה :.עם הX[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.