פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אפשר ללחוץ f5 וזה שומר SS בתייקיה steam/steamapps/uracc@acc/hl2/scerrnshotsואז תעלה את זה כי אי אפשר להבין כלום מכאן
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר לא מצאתי את התיקייה הזאת שזה שומר את הSS..גם מה זה יעזור אם אני יעלה את התמונה.. - הוא סתם עומד מול הדלת עץ אחרי שהוא מקבל בשלב הראשון את הקרואובר.. והוא לא מגיב..
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כל מה שאתה צריך לעשות זה לשבור את העצים עם הקוראובר.. זה הכל להרביץ על העצים איתו..
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר ניסיתי פעם אחת להחליף את המקשים - לא עבד..ניסיתי פעם שנייה להלחיף את המקשים-עבד..תודה רבה לכל מי שעזר ובמיוחד לBerkotZ ו GigaBoT
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר ???????????????????.איזה קומביין???ד"א נתקעתי במשימה נוספת..:אני באיזה ביוב(עדיין שלב ראשון..) וזה הקטע שאני מקבל לראשונה את הרובה ..אני הורג את כל החיילים ומקבל רימון..(מה לעשות איתו..)ואז אני עולה דרך הביוב ושם יש דלת נעולה אז מה אני עושה...???
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים יש שם צינורות וככה ? יש שם ברז כזה אדום פתח אותו וצלול למטה ותעבור דרך פהתח לצד השני
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר לא ראיתי שום ברז אדום ..(איפה הוא ..??)מה זה קומביין ואיך מפעילים אותו???אני לא מצליח לשחק במסך מלא, כאילו הוא עושה לא חלון מלא... ואם כן הוא מצליח אז זה המשחק זז בגלים של גראפיקה וסאונד.. - מה לעשות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.