עבור לתוכן

MAXTOR vs WESTERN DIGITAL

Featured Replies

פורסם

אין לי את ה- 80 gb wd אבל שמעתי עליו דברים טובים,אני הייתי הולך עליו. על WD 60 GB

לא הייתי הולך, בכל מקרה הטובה מבין שלושתם לדעתי היא wd אבל יש הרבה שאומרים שסיגייט יותר טובים. הבחירה שלך.

פורסם

לאור ניסיון העבר המר עם כוננים קשיחים של western digital שהתקלקלו אני לא ממליץ לקנות את הזבל זה ולהתרחק מהם כמה שיותר

אני מעדיף לקנות segate או מקסטור.לגבי הסידרה עם ה-8 מגה באפר הם מעט מאוד זמן בשוק ועוד לא שמעתי תלונה עליהם אבל נראה הזמן יגיד את שלו.

פורסם
  • מחבר

לאור ניסיון העבר המר עם כוננים קשיחים של western digital שהתקלקלו אני לא ממליץ לקנות את הזבל זה ולהתרחק מהם כמה שיותר

אני מעדיף לקנות segate או מקסטור.לגבי הסידרה עם ה-8 מגה באפר הם מעט מאוד זמן בשוק ועוד לא שמעתי תלונה עליהם אבל נראה הזמן יגיד את שלו.

אוףףף

אבל אחרים אומרים שהכוננים של מאקסטור מתקלקלים הרבה מאוד...

והם פחות אמינים...

??? ??? ???

פורסם

שתי כוננים של מקסטור התקלקלו תוך שבוע ..

לאומת wd 40g שרץ כבר שנה וארבעה חודשים בלי בעיה אחת ( טפו טפו טפו ) וה wd החדש ( 80 ג'יגה עם שמונה מגה באפר ) שרץ כמו תותח ( טפו טפו טפו ) ...

יש לי גם סייגייט שהוא מעולה .

בקיצר לך תקנה את ה wd עם השמונה מגה באפר ..

פורסם
  • מחבר

רואה ;D

זה הכל עניין של מזל...

עכשיו אני קצת יותר שלם אם אני אקנה WD

אבל עזבו עכשיו את השמונה מגה, גם את ה60GB כדאי לקנות נכון?

פורסם

לפי דעתי עדיף לך ללכת על סיגייט 60 GB

פורסם

מסכים, חודש כבר אצלי ואני שמח עד השמים.

פורסם

אביא דוגמא קצת יוצאת דופן לגבי האמינות של WD.

לפני כחודש הכונן בשם WD1000BB נפל משולחן העבודה שלי, בגובה של 70ס"מ. ברגע חשבתי שהכונן נדפק :o :o :o... אך זה לא קרה...

אחרי הרצה של ScanDisk כמה פעמים כדי לוודא בדיוק שלא נותרו שום סקטורים פגומים. בבדיקה בתוכנות Sandra, HDTach ו-SpeedDisk32 ביצועיו נשארו כמו לפני הנפילה. הכונן נשאר שלם לחלוטין. :D

(אל תנסו את זה בבית ;D)

פורסם

לא אומר כלום לדעתי... פשוט WD כמו Seagate החליטה לשים הגנה חיצונית טובה מאוד על הכונן, זה הכל.

זה לא אומר כלום אל האמינות שלו בזמן עבודה.

פורסם

לא אומר כלום לדעתי... פשוט WD כמו Seagate החליטה לשים הגנה חיצונית טובה מאוד על הכונן, זה הכל.

זה לא אומר כלום אל האמינות שלו בזמן עבודה.

צודק

פורסם
  • מחבר

מסכים, חודש כבר אצלי ואני שמח עד השמים.

גם זה שהוא חודש אצלך לא אומר על האמינות שלו... :P

בקיצור נראה לי שאני אלך על הWD 60GB, הם פחות או יותר באיכות מהירות ואמינות של סיגייט והם יותר זולים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים