עבור לתוכן

נגמר החשבון של WoW... מחפש משחק חדש..

Featured Replies

פורסם

אז היופ לפנות בוקר נגמר לי רשמית החשבון של WoW.

כי מה לעשות.. אחרי 5 חודשים ו2 דמויות רמה 60 (ודמות אחד רמה 51), המשחק דיי ממצה את עצמו (ד"א, אם מישהו מעוניין, אני מוכר את החשבון שלי, צרו קשר באיסיקיו 118056895).

בקיצור, אני עכשיו מחפש משחק חדש וטוב (או אולי כמה משחקים ישנים וטובים, למרות שאת רוב המשחקים היותר ישנים שכדאי לשחק בהם, יש לי כבר) שיחזיק לי לפחות חודשיים על המחשב (יש כנראה אפשרות שאינ אקנה 2 משחקים).

אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר.

לדוגמא, המשחקים שכרגע אני משחק בהם הם בעיקר WC:TFT וUT99 (את שניהם אינ משחק רק במולטי כמובן)

חשבתי על לקנות את AOE3 + קוויק4, אבל אין לי מושג מתי כל אחד מהם יגיע לארץ (למרות שקניה מהיאנטרנט היא גם אפשרות, פשוט לא מצאתי אתר ששולח לארץ במחיר שישתלם הזמנה ממנו)

אז בקיצור, אני מחפש משחק שיהיה עם סינגל טוב, אבל שיהיה לו מולטי איכותי (ותעזבו אותי מBF2... את העותק שקניתי של הראשון מכרתי כבר למישהו כי המפות בו היו נוראיות והאיזון של הדמויות היה דפוק, אז אני לא רוצה לזרוק סתם כסף על השני) והכי חשוב שהוא יחזיק לאורך זמן.

פורסם

נתחיל עם כמה עובדה קצרה:

QUAKE4 לא שווה קנייה,חד וחלק!

ועכשיו נמשיך עם ההצעות:

בשבועיים האחרונים יצאו 2 משחקי הפעולה הכי חזקים של השנה,והם באמת מדהימים

F.E.A.R -משחק מצוין בעיקר בגלל הסינגלפלייר שלו-גם ארוך,גם משחקיות מעולה,גם גראפיקה מהממת,גם עלילה מצוינת ומושכת להמשיך לשחק,וגם הוספת כמה אלמנטים חדשים שמרעננים את ענף משחקי הפעולה...מאוד מומלץ

וCALL OF DUTY 2

במיוחד ראוי לציין את COD2 שנהנה לא רק מסינגלפלייר מדהים[והסינגל פלייר ממש ממש ממש מדהים],אילא גם ממולטיפלייר מצוין שמהווה שיחזור מדויק של המולטי הקודם עם שיפורים במשחקיות,וכמובן-מנוע גראפי חדש ומצוין לחלוטין מפות חדשות ונשקים חדשים....מאוד מאוד מאוד מומלץ.

המשחק הבא שאני אמליץ עליו הוא GTA:SA,למקרה ולא יצא לך לשחק בו.

בנוגע ל-AOE3-משחק נחמד מאוד,כיפי,נראה מצוין,והוא באופן כללי-מאוד סבבה,אם אהבת את AOE2 אתה תאהב את AOE3 מאוד.

משחקים חדשים נוספים:

B&W2-במילה אחת:מאכזב...כן..לצערי הוא ממש לא עולה על הציפיות,אילא מוריד את הרף...החלק החזק שלו הוא הגראפיקה ו...זהו...

אפילו את המולטיפליייר ביטלו בו

יודע מה?עזוב מולטיפלייר,אפילו את הSKIRMISH-המשחק החופשי הם ביטלו!כל מה שיש זה מערכת סינגל של 8 שלבים!!@#$%

Fable-משחק חצי חדש...[חצי לא חדש? :P]

משחק תפקידים לסינגלפלייר מבית לאיונהאד...אתה משחק עם דמות מתחילת חייה [בהתחלה אתה משחק כילד] ועד זקנתה...עובר מאות הרפתקאות,מטייל בעולם,לוקח קווסטים,צובר חפצים ונסיון ומעצב את הדמות שלך-ראוי לציין שגם כאן,בדומה לBLACK & WHITE,הדמות שלך מתעצבת לטוב ולרע בהתאם למעשים שלך.

בנוגע לענין האם המשחק באמת טוב או לא?הענין שנוי במחלוקת...אבל בכללי-משחק סבבה.

משחקים שעתידים לבוא,ורצוי לשים עליהם עין:

The movies -משחק אסטרגיה ניהולי מאוד מאוד מקורי מבית LIONHEAD

Need for Speed : Most wanted -אמור להיות ממש מדהים,עם מנוע גראפי חדש,משחקיות מחודשת ומרועננת, וסגנון חדש לחלוטין-אמור להיות חזק!

Battlefield 2: Special forces [חבילת הרחבה-רק אם אתה אוהב את BF2 ויש לך אותו ^^ ]

דרך אגב-בקרוב יוצאת חבילת ההרחבה של WORLD OF WARCRAFT....

פורסם

אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר.

CIV4.

לדעתי שווה לך לשקול גם את Q4, פשוט כיף אדיר.

פורסם

guild wars משחק מצויין

פורסם
  • מחבר

מהיום שבו GTA הפך להיות תלת-מימד החלטתי להתכחש למשחק, כי זה פשוט לא GTA (גם שיחקתי בו אצל חברים, ולא אהבתי, כי זה משחק שפשוט נמאס כזה).

B&W2... יש לי את הראשון פה לידי... חשבתי לקנות תא השני, אבל ראיתי שהביקרורות לא מתלהבות ממנו, אז עזבתי את הרעיון.

Fable הוא לא משחק שיחזיק אותי לאורך זמן (וכמוהו גם guild wars - הייתי בטא-טסטר + עוד כמה ימים חינם במשחק אחרי הבטא, וחוץ מPVP זה משחק משעמם)

CIV4... אני מפחד להתקין אותו, בעיקר בגלל הפחד מהתמכרות כמו ל3 ול2, ומה לעשות, זאת השנה האחרונה שלי במערתכ החינוך, וצריך להוציא בגרויות טובות).

עד כמה שאני יודע התאריך יציאה של the movies הוא עדיין לא סגור, ובכלל, ליון-הד מנפחים את המשחקים שלהם בהמון הייפ שמתפוצץ בסוף (פייבל/בלאק אנד וויט...)

למען האמת, אני יותר ויותר נמשך לקנות משחקים שפספסתי, כמו NOLF וwarhammer...

ואולי אפילו לעבור לUT04 אחרי בערך 3 שנים של UT99.

ואתה חושב שאני לא ידעתי על ההרחבה לWoW?

אז יופי.. יוסיפו כמה רמות חדשות ועוד high-lvl raid instances... אבל הבעיה היא שאני עזבתי את המשחק המקורי בגלל שלא היה לי זמן בשביל אותם מקומות (את הריידים על המקומות האלה עושים בשישי/שבת בערב לרוב, וזה נמשך כמה שעות טובות, ואני מעדיף לצאת עם חברים במקום).

פורסם

UT2004 מאוד נחמד וכיפי

אני אישית קניתי אותו כשהוא יצא

תחפש את UT 2004: EDITORS CHOISE EDITION

שכולל עוד הרבה תוספות ובונוסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים