פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אתה יודע, לפני כמה זמן, אני לא בדיוק זוכר מתינפתח איזה אתרבכלל, אתר ממש חדשני, אתר שמאפשר לעשות חיפושחתיכת קונספט, נראה לך יצליח?לאתר קוראים גוגל, שמעת עליו פעם? כדאי לך לנסות אותו לפעמיםאולי אפילו תמצא משהוודעתי האישית?אין דבר כזה, וזה סתם עוד מיתוסואפילו אם זה קיים, אז מה? מה זה משנה? והשאלה האמיתית, למי באמת אכפת?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים בנוגע למעניין זה משהו אחראבל זה כי אין דברים מעניינים בנוגע לזהמה כבר יש?בטח איזה מדען עם תואר מאונ' לטביה שטוען שזה זן של דינוזאור כלשהו שיכול לחיות 20 מיליון שנהאיזה כמה חצי עדויות ראייה שטוענים שראו משהו גדול וירוק באגםתמונה מטושטשת של המפלצת (שמתם לב שתמיד תמונות כאלה [לוך נס, איש השלג,עב"מים] תמיד לא בפוקוס? איך זה?)דברים מעניינים אתה לא תמצא זה בטוחמצד שני, גם כאן אין הרבה דברים מעניינים להגיד על זה אני בטוח למדי
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים למה "מפלצת"? מדובר ביצור חמוד שפשוט לא מובן כהלכה, בשל גודלו והמסתורין שאופף אותו. דרך אגב, קוראים לו "נסי" ע"ש אגם "לוך נס" בו הוא שוכן.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר כן אני יודע שקוראים לו הוא לה נסי וגם ראיתי איך ניסו לזייף תונה זרקו מין מפלצת מגומי שצפה וצילמו אז בכלל אני לא יודע מה הקטע של התמונות אמיתי או לא אמיתי
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לפני כמה שנים סרקו את כל האגם שורה של ספינות עם סונאר ולא מצאו כלום. אבן על אבל אין באגם הזה, בקושי דגים יש שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.