עבור לתוכן

שאלה בקשר לחוקיות של "כלי רכב" מסויימים בארץ..

Featured Replies

פורסם

זה הולך ככה..

לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי?

באמת יש לזה אכיפה מסויימת??

ומה בנוגע לקארטאין?

מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט?

ועלויות בערך?

ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17

פורסם

לא חוקי לא חוקי ולא חוקי אבל מי שם על החוק ?

פורסם

מי שיש לו שכל ודואג לעתיד שלו

פורסם
  • מחבר

חחחח מזה מי שם על החוק?? אני...

א. אם זה לא חוקי אין איך ליבא את זה..

ב. גם אם הצלחתי ליבא נראה לך מישהו יבזבז בסביבות ה2000-3000 שקל ואז יבוא שוטר מניאק מהאלה שחורשים על הספר חוקים

ויקח תקארט?

פורסם

שמע משהו אני לא שם על החוקים פה כי הם מטומטים ונצלנים ושלא נדבר שאפשר לעשות מה שבא לך כי המשטרה פה בארץ אפשר לצחוק עליה

זה לא שאני רוצה ואונס ברחובות כול אישה שנייה

אלה יש חוקים שאני לא שם עליהם למשל החרא הזה שקטינים מתחת לגיל 21 צריכים אסור להם להיות ברחוב מ12 בלילה

שאסור למכור טפסי ווינר או משקאות לילדים מתחת ל18

שצריך 2 חודשיים מלווה

וכ'ו וכ'ו ועוד מלא חוקים מטומטים שסתם הוציאו אותם העיקר לעשוק את אזרחי מדינת ישראל ולעשות לנו תמוות

פורסם

אלה יש חוקים שאני לא שם עליהם למשל החרא הזה שקטינים מתחת לגיל 21 צריכים אסור להם להיות ברחוב מ12 בלילה

יש כזה חוק???

פורסם

פה בהרצליה כן כול שישי אנחנו יוצאים להסתובב קיצר אחרי 12 מתחילים להגיע נידות עם מנייאקים שמגרשים אותנו ואז אנחנו עוברים למקום אחר ואז אחרי 20 דקות גם לשם הם באים ומזיינים לנו תשכל פעם הם אפילו פוצצו אחד כי הוא לא הלך

פורסם
  • מחבר

באמת נראה לך שיש??

ואם כן זה הדבר הכי מפגר ששמעתי שמי שאמר שיחפש באתר של משרד המשפטים שימצא ויבא הוכחה למה לי לא נראה.

פורסם

לא שמעתי על חוק כזה אף פעם...

קודם כל הוא לא דמוקרטי בעליל, אבל זה אף פעם לא הפריע לכנסת שלנו...

חוץ מזה, יותר הגיוני שזה יהיה מתחת לגיל 18, הרי יש חיילים שבמסגרת תפקידם (משטרה צבאית למשל)

צריכים להיות בחוץ אחרי 12 בלילה

שנית, אני בספק רב שבאמת יש דבר כזה

קודם כל לא שמעתי אף פעם על משהו כזה

וחוץ מזה, בהתחשב בכמות האנשים שיש בעיר ביום שישי (עיר=מרכז העיר [ירושלים]) שמתחת לגיל 18 (ומתחת לגיל 21 בכלל יש המון)

אז מן הסתם השוטרים היו עושים משהו עם זה, אבל בחיים לא קרה כלום עם זה בכלל

(ואגב, קטינים מתחת לגיל 21 זה אומר מתחת לגיל 18, כי אין לך קטינים בין 18 ל21, כי הם לא קטינים כבר)

פורסם

נראה לי אמא שלו עבדה עליו כדי שהוא לא יצא מהבית

פורסם
  • מחבר

נראה לי אמא שלו עבדה עליו כדי שהוא לא יצא מהבית

חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

פורסם

חחח יא g33k שתוק

עכשיו לא יודע מה איתכם אבל פה בהרצליה כנראה זה משהוא מזווין של העיר פה

אני יודע שאחרי 12 אסור למתחת לגיל 18 או 16 להתסובב (למרות שכולנו כבר בני 16 עם מיולים וDT למינהם)

וזה גם לא שוטרים בתפקיד זה כמו כזה משמר אזרחי רק עם רכבים משלהם שרשום עליהם סיירת קהיליתית משהו כזה

ופעם אחרי שלא רצינו לעזוב (ההינו איזה 20 איש והם 2) הם קראו לעוד 3 מכוניות כאלה והתחילו מכות והבאיו גם שוטרים ומשמר אזרחי (היה שמח)

פורסם

אצלנו בהוד השרון...תמיד מעיפים בגלל רעש ולא בגלל שטויות כאילה של אסוק להסתובב גם אנחנו יושב עם DT ריינגרים ותומקארס...

אבל סתם אורים לנו לעזוב את המקום כי אנחנו עושים רעש...

פורסם
  • מחבר

חחחח איזה עלוב זה DT מיול וכל אלה חחח...

רציני אתם קונים את זה למה במלא עוד שנה אתם תוכלו לעשות רישיון לאוטו נורמאלי ורגיל

פורסם

חברים שלי קנו ואני בנתיים חוסך לאוטו טוב עוד שנה

בנתיים זה כיף לתפוס איתם סיבוב D:

הוא להרים גלגל עם DT שאתה פעם ראשונה על אופנוע (פחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים