פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זה הולך ככה..לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי?באמת יש לזה אכיפה מסויימת??ומה בנוגע לקארטאין?מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט?ועלויות בערך?ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר חחחח מזה מי שם על החוק?? אני...א. אם זה לא חוקי אין איך ליבא את זה..ב. גם אם הצלחתי ליבא נראה לך מישהו יבזבז בסביבות ה2000-3000 שקל ואז יבוא שוטר מניאק מהאלה שחורשים על הספר חוקיםויקח תקארט?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שמע משהו אני לא שם על החוקים פה כי הם מטומטים ונצלנים ושלא נדבר שאפשר לעשות מה שבא לך כי המשטרה פה בארץ אפשר לצחוק עליהזה לא שאני רוצה ואונס ברחובות כול אישה שנייהאלה יש חוקים שאני לא שם עליהם למשל החרא הזה שקטינים מתחת לגיל 21 צריכים אסור להם להיות ברחוב מ12 בלילהשאסור למכור טפסי ווינר או משקאות לילדים מתחת ל18 שצריך 2 חודשיים מלווהוכ'ו וכ'ו ועוד מלא חוקים מטומטים שסתם הוציאו אותם העיקר לעשוק את אזרחי מדינת ישראל ולעשות לנו תמוות
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אלה יש חוקים שאני לא שם עליהם למשל החרא הזה שקטינים מתחת לגיל 21 צריכים אסור להם להיות ברחוב מ12 בלילהיש כזה חוק???
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים פה בהרצליה כן כול שישי אנחנו יוצאים להסתובב קיצר אחרי 12 מתחילים להגיע נידות עם מנייאקים שמגרשים אותנו ואז אנחנו עוברים למקום אחר ואז אחרי 20 דקות גם לשם הם באים ומזיינים לנו תשכל פעם הם אפילו פוצצו אחד כי הוא לא הלך
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר באמת נראה לך שיש??ואם כן זה הדבר הכי מפגר ששמעתי שמי שאמר שיחפש באתר של משרד המשפטים שימצא ויבא הוכחה למה לי לא נראה.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לא שמעתי על חוק כזה אף פעם...קודם כל הוא לא דמוקרטי בעליל, אבל זה אף פעם לא הפריע לכנסת שלנו...חוץ מזה, יותר הגיוני שזה יהיה מתחת לגיל 18, הרי יש חיילים שבמסגרת תפקידם (משטרה צבאית למשל)צריכים להיות בחוץ אחרי 12 בלילהשנית, אני בספק רב שבאמת יש דבר כזהקודם כל לא שמעתי אף פעם על משהו כזהוחוץ מזה, בהתחשב בכמות האנשים שיש בעיר ביום שישי (עיר=מרכז העיר [ירושלים]) שמתחת לגיל 18 (ומתחת לגיל 21 בכלל יש המון)אז מן הסתם השוטרים היו עושים משהו עם זה, אבל בחיים לא קרה כלום עם זה בכלל(ואגב, קטינים מתחת לגיל 21 זה אומר מתחת לגיל 18, כי אין לך קטינים בין 18 ל21, כי הם לא קטינים כבר)
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר נראה לי אמא שלו עבדה עליו כדי שהוא לא יצא מהביתחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים חחח יא g33k שתוק עכשיו לא יודע מה איתכם אבל פה בהרצליה כנראה זה משהוא מזווין של העיר פהאני יודע שאחרי 12 אסור למתחת לגיל 18 או 16 להתסובב (למרות שכולנו כבר בני 16 עם מיולים וDT למינהם) וזה גם לא שוטרים בתפקיד זה כמו כזה משמר אזרחי רק עם רכבים משלהם שרשום עליהם סיירת קהיליתית משהו כזה ופעם אחרי שלא רצינו לעזוב (ההינו איזה 20 איש והם 2) הם קראו לעוד 3 מכוניות כאלה והתחילו מכות והבאיו גם שוטרים ומשמר אזרחי (היה שמח)
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אצלנו בהוד השרון...תמיד מעיפים בגלל רעש ולא בגלל שטויות כאילה של אסוק להסתובב גם אנחנו יושב עם DT ריינגרים ותומקארס...אבל סתם אורים לנו לעזוב את המקום כי אנחנו עושים רעש...
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר חחחח איזה עלוב זה DT מיול וכל אלה חחח...רציני אתם קונים את זה למה במלא עוד שנה אתם תוכלו לעשות רישיון לאוטו נורמאלי ורגיל
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים חברים שלי קנו ואני בנתיים חוסך לאוטו טוב עוד שנה בנתיים זה כיף לתפוס איתם סיבוב D: הוא להרים גלגל עם DT שאתה פעם ראשונה על אופנוע (פחד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.