עבור לתוכן

אנטי וירוס ופייר וואל (בבקשה בלי מכות)

Featured Replies

פורסם

לפני שכולם ירביצו לי ויגידו שהנושא נטחן ובלה בלה בלה... עברתי בחיפוש עד אשר יצא לי עשן מהאוזניים (איזה שקרן אני ;D )...

ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל...

בכל מקרה החלטתי לעשות ממש סדר עצבני גם חיצוני וגם פנימי ונמאס!! ממש נמאס מנורטון הדפוקים האלו ואני רוצה להחליף.. למה? ולא אכפת לי שלא יהיו חינמיות אני מכיר את כל הדרכים "לקנות"....

מחכה להמלצות ומקווה שלא תתנו לי :bash: אתם אנשים טובים, מוזרים...... אבל טובים. ;D

פורסם

אנטי וירוס NOD32

פיירוול ZONEALARM

פורסם
ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל...

צודק, גם אני חושב שצריכים סטיקי או נושא חדש בפורום - "אבטחת מידע" .

אבל אני לא מבין מה הקטע שלהם! למה הם לא רוצים?! זה יקל מאוד על השאלות שניטחנות פה יום יום על נושאים שקשורים לאבטחת מידע!!! :kopfpatsch:

אני ממליץ לך להישתמש ב - NOD32

פיראוול - ZONEALARM או sygate

פורסם
  • מחבר

יש סוגי גרסאות למה שהמלצתם? כאילו PRO HOME או לא יודע מה? האם הם חינמיות או שצריך "לקנות", ותודה על העזרה.

פורסם

NOD32 - לקחת standart

ZONEALARM - לקחת PRO

Sygate - לקחת גם PRO

פורסם

AVAST נמצא על המחשב שלי והוא די טוב גם חינמי אתה רק צריך לתת את האימייל שלך.

פורסם

תתקין nod32 תראה שהוא יותר טוב

פורסם

יש הרבה אנטי וירוסים ופיירוולים.

בסופו של דבר זה נופל על טעם אישי.

פורסם

היה לי כבר NOD32 ...ואני לא קבעתי שAVAST יותר טוב אלא שהוא בהחלט מספק אותי לא דורש משאבי מערכת מאתר את הוירוסים ומתעדכן על בסיס יומי והוא גם חינמי לשימוש ביתי.

פורסם

אני אישית משתמש ב Kaspersky

קל מאוד לשימוש

פורסם

לי יש את המערכת אבטחה של ZONEALARM ואני מאוד מרוצה ממנה- האנטי וירוס מתעדכן מספר פעמים רב יחסית ועד עכשיו טפו טפו - לא היו לי וירוסים.

(אני סורק אוןליין אחד לשבועיים ורואה שאין וירוס)

פורסם

צודק, גם אני חושב שצריכים סטיקי או נושא חדש בפורום - "אבטחת מידע" .

אבל אני לא מבין מה הקטע שלהם! למה הם לא רוצים?! זה יקל מאוד על השאלות שניטחנות פה יום יום על נושאים שקשורים לאבטחת מידע!!! :kopfpatsch:

סטיקי לא יהיה, מהסיבה הזו: או שהוא יהיה פתוח, ואז הוא יגרר לאורך של עשרות עמודים, מה שיהפוך אותו ללא-שמיש עבור המשתמש. כלומר, אף אחד לא יחפש בו כדי למצוא מידע, אלא רק ישאלו את אותה השאלה כל עמוד. אם הסטיקי יהיה נעול, יהיו תלונות שהמידע שם לא נכון או לא מדוייק (לדעת המתלוננים). לכן, אני מעדיף, למרות שזה מטריח, לא ליצור סטיקי. ובאשר לת'רד הזה, כדאי באמת שתתחיל לעשות חיפוש שטרודל. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים