פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים עוד לא הבנתם שהבעיה שלו היא כן ההורדה?פרוטוקול TCPIP משתמש בערוץ העלאה בשביל לוודא עבור כל פקטה האם היא הגיעה. זה אומר שעל רוחב פס מסויים של הורדה, הוא גם חייב לבזבז רוחב פס של העלאה. בייחוד אם הוא מחובר להמון אנשים.אבל הפקאטות של האישור הן אפסיות מבחינת גודל, לא ככה?
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים מחבר עדכון------הורדתי את המהירות ל- 200 הורדה ו- 5 העלאה אבל אין ממש שינוי. אתרים פשוט לא עולים. זה לא שהם עולים לאט הם ממש לא עולים עד שמקבלים את הודעת השגיאה.
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים ממש לא ככהאז מה בעצם היחס שאני צריך בין ה upload ל download בשביל שאני אוכל להוריד במהירות המקסימלית ולא יווצר צוואר בקבוק בגלל שהפאקטות של האישור נתקעות?
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים בזמן שאתה גולש אני ממליץ לך להיות על מינימום אפלואד אפשריכשאתה לא משתמש במחשב אז תאפשר יותר מהמינימום הנחוץ, אבל אף פעם לא המקסימום האפשרי כיוון שזה יאט את ההורדות שלך
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים יש לך שם טמפ' של 67, שים עין על זה, זה ממש גבוה. נ.ב אהבתי את הSEX4FREE שפתוח לך ברקע
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים מחבר עדכון-----כלום לא עזר. גם לאחר הפיכת המודם למצב הראשוני שלו (HOME ולא ראוטר), גם לאחר הגבלת ה- UL ל- 3,2 או 1 K והגבלת ה- DL ל- 300K. רק כשאני סוגר את התוכנה האינטרנט טס. גם שום תוכנה חיצונית להגבלה ושליטה על רוחב הפס לא עזרה.
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים איך אנשים מגיעים לבעיות שהמהירות הורדה שלהם נלקחת על ידי תוכנה.... אצלי ה bitcomet מורידה על 20 בגג גג גג ורוב הזמן אפילו פחות מזה בסביבות ה 9-10
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים עדכון-----כלום לא עזר. גם לאחר הפיכת המודם למצב הראשוני שלו (HOME ולא ראוטר), גם לאחר הגבלת ה- UL ל- 3,2 או 1 K והגבלת ה- DL ל- 300K. רק כשאני סוגר את התוכנה האינטרנט טס. גם שום תוכנה חיצונית להגבלה ושליטה על רוחב הפס לא עזרה.נסה להחליף קליינט לביטורנט.Azureus מומלץ בחום.
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים אחי אני מכיר את הרגשה ואין מה לעשות תוכנות שיתוף קבצים חונקות תאמא של האינטרנטlive with it וגם במהירות של 300 קילובייט לשניה אתה מסיים להוריד קבצים מהר
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים נסה את מה שכתוב כאן:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.msg1230342#msg1230342
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים יש לך שם טמפ' של 67, שים עין על זה, זה ממש גבוה. נ.ב אהבתי את הSEX4FREE שפתוח לך ברקע חחחחחח זה בגלל שסמתי את המהריות של המאורר על הכי לאט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.