עבור לתוכן

דרישות מערכת של דום3

Featured Replies

פורסם

ציטוט מאתר NANA

"דרישות המערכת של Doom 3 ידרשו כרטיס מסך מסוג GeForce 2 בלבד, אולם יחייבו מעבד במהירות 1000 מה"צ לפחות. המשחק מרובה המשתתפים יהיה כצפוי מוגבל למדי, ויאפשר לעד ארבעה שחקנים בלבד להתחרות זה בזה על רשת האינטרנט. Doom 3 צפוי לצאת לחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנת 2003."

מה אתם אומרים הם יודדעים מה שהם אומרים או שהם סתם חירבשו בשכל?

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יודעים.

זה פורסם ב Gamespot לפני יומיים.

פורסם

סתם קשקוש שמעתי ש-DOOM 3 ירוץ על כרטיס המסך readon החדש (לא זוכר את הדגם שלו)

ברזולוציה של 620X480 (זה המקסימום) אז על כרטיס כמן GEFORCE2 אני לא מאמין שזה יסחוב כל כך!

פורסם

הכל פחות או יותר שמעות, אין מידע רשמי.

סביר להניך שלא יוצאו משחק שירוץ על מחשבים חזקים מאוד, משום שזה מצמצם את השוק. אני חושב שאפשר יהיה להוריד את רמת הפירוט ואת כל הטריקים של הצל שדורשים טכנולוגיות שלא קיימות ב gf2 ואז יהיה אפשרי להריץ את המשחק בקצב סביר.

יהיה המשך לקוויק, נכון? ואם כן אז הוא יהיה על אותו מנוע?

פורסם

סביר להניך שלא יוצאו משחק שירוץ על מחשבים חזקים מאוד, משום שזה מצמצם את השוק. אני חושב שאפשר יהיה להוריד את רמת הפירוט ואת כל הטריקים של הצל שדורשים טכנולוגיות שלא קיימות ב gf2 ואז יהיה אפשרי להריץ את המשחק בקצב סביר.

לא ראיתה שום SCREENSHOTS או קטעי וידיאו מהמשחק, נכון?

המשחק הוא בשום פנים ואופן הוא אינו ממשיך את קוויק. יש לו עלילה ומתרכז במשחק לשחקן יחיד, ובקשר לגרפיקה אני בחיים לא ראיתי משהו כזה!

פורסם

המשחק אמור לנצל או ליתר דיוק לבחון את הריידון החדש כך שעל גיפורס2 אני לא מאמין שהוא ירוץ,

ודרך אגב רשמתי בטעות 620X480 התכוונתי שהרזולוציה המקסימלית שהריידון החדש יוכל להריץ את המשחק היא

800X600 אז גיפורס2 אולי 620X480 אולי לא בטוח.

פורסם

אתם טועים כי לפי מה שהבנתי המשחק יוכל לרוץ על SOFTWARE מה שמוריד את הדרישות ואת הגרפיקה

פורסם

SOFTWARE דום 3, אנשים אל תדברו סתם. דום 3 צריכה מעבד גרפי עם מעבד של 256 ביט Memory Bandwidth של לפחות 7GB כך שכרטיסי ה GF2 פשוט לא יתאימו, לפחות GF3 או RADEON 9700!

פורסם

SOFTWARE דום 3, אנשים אל תדברו סתם. דום 3 צריכה מעבד גרפי עם מעבד של 256 ביט Memory Bandwidth של לפחות 7GB כך שכרטיסי ה GF2 פשוט לא יתאימו, לפחות GF3 או RADEON 9700!

למה סתם לדבר :

TW - Doom III is targeted mainly at the GeForce 3 series cards and the Radeon 8500 cards. Other cards will be able to run the software, but of course the graphics will be scaled down from those cards on the target platform.

לקוח מhttp://www.tomshardware.com/business/02q3/020817/quakecon-01.html

זהו ראיון עם נציג מחברת ID , האם אתה נציג מחברת ID אשר אומר לנו שלא תהיה אפשרות SOFTWARE ?

לא נראה לי...

פורסם

ואיך הגעת לעצם העובדה שיהיה במשחק Software Rendering?

כתוב שניתן יהיה "to run the software", כלומר להריץ את התוכנה, שבמקרה זה היא דום3.

הבנת הנקרא שלך היא משהו 8)

פורסם

לא ראיתה שום SCREENSHOTS או קטעי וידיאו מהמשחק, נכון?

המשחק הוא בשום פנים ואופן הוא אינו ממשיך את קוויק. יש לו עלילה ומתרכז במשחק לשחקן יחיד, ובקשר לגרפיקה אני בחיים לא ראיתי משהו כזה!

דבר ראשון כן ראיתי קטעים מהמשחק, את הקטע מ E3 וגם קטע שנקרא Legacy

דבר שני, לא אמרתי שהוא ממשיך את קוויק, שאלתי האם יהיה משחק קוויק נוסף על אותו מנוע שמפותח עבור דום 3.

פורסם

ואיך הגעת לעצם העובדה שיהיה במשחק Software Rendering?

כתוב שניתן יהיה "to run the software", כלומר להריץ את התוכנה, שבמקרה זה היא דום3.

הבנת הנקרא שלך היא משהו 8)

גם זה נכון ;)

פורסם

קצת סדר נדרש...!

המשחק צריך חומרה בסדר גודל של דור שישי (Radeon 8500 / GF3 / GF4 Ti) כדי להריץ את עצמו כמו שצריך עם מעבד מינימלי של בערך 600Mhz.

דרישות אלו תואמות בגרסה שונה את הדרישות הרשמיות של החברה אשר מיועדות לרוב העם הפשוט (P4 2Ghz + GF4 MX) אשר ייצתרך מעבד חזק כי יש לו כרטיס מסך ישן יותר.

פורסם

ב GF2 200MX עם 1800MHz של AMD יעבוד?

פורסם

בוודאי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים