עבור לתוכן

צריך הגנה על המחשב, תמליצו לי על אל-פסק .....:-\

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אחרי הטרגדיה שקרת אתמול עקב הפסקת חשמל, החלטתי שאני חייב שתיהיה לי הגנה על המחשב.  בכל זאת, מחשב חדש ב8K, לא בא ברגל :cool2:

אז רק כמה דברים שאני אבין- אל פסק אמור להגן על המחשב וכל הרכיבים מקצרים, הפסקות חשמל פתאוימיות וכאלה, נכון?

וגם הבנתי שהוא כאילו אוגר בתוכו  חשמל כל הזמן, כך כשיש קצר הוא מספק חשמל למחשב, או משהו כזה (אל תצחקו אם זה לא נכון :silly:) אז אפשר להפעיל איתו את המחשב גם כשאין חשמל?? (לפרק זמן מסויים)

ודבר אחרון, כמובן אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב, שישמור על המחשב בריא,  אבל גם על הכסף שלי :-\   >מפרט בחתימה (החדש)

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. כן התפקיד של אל פסק זה להגן מברקים, נפילות מתחים, ספייקים וכל שאר היצורים הרעים שיש בחשמל

ב. משמו (אל פסק = ללא הפסקה) הוא מספק חשמל גם כאשר אין חשמל שנכנס אליו מבטריה פנימית שיש בו

ג. הדגם של הספק כוח שלך הוא ה THN או ה GLN?

פורסם
  • מחבר

א. כן התפקיד של אל פסק זה להגן מברקים, נפילות מתחים, ספייקים וכל שאר היצורים הרעים שיש בחשמל

ב. משמו (אל פסק = ללא הפסקה) הוא מספק חשמל גם כאשר אין חשמל שנכנס אליו מבטריה פנימית שיש בו

ג. הדגם של הספק כוח שלך הוא ה THN או ה GLN?

תודה.

הספק הוא כמובן הGLN ,היותר טוב! (סתם, ת'אמת לא יודע מה הבדל בכלל :silly:) הנה הדגם המדוייק-

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan

דגם: FSP400-60GLN

אז על מה אתה ממליץ?? כמובן לא חייב שיהיה מנועה- העיקר מחנות בצפון (KSP, PANDAS, NOA....)

פורסם

גם 550VA ו 600VA יעשו את העבודה כמו שצריך

(ל GLN יש Active PFC שזה מה שמוריד המון מהצורך בהספק VA כאן, THN צריך למפרט דומה 750VA לא כולל מסך)

פורסם

קח בחשבון שבשביל להחזיר CRT19 בכלל לא בטוח ש-700VA יספיק לך

ה-CRT19 הוא צרכן עצבני

פורסם

אתה בטוח שאל פסק מגן מפני ברקים?

רק האל פסק האינטראקטיבים מספקים הגנה מפני ברקים.

מצטער, זה פשוט לא ברור שאתה מדברים על אל פסק מגיב ולא כזה אוף ליין.

פורסם

למחוק

פורסם

אל תסחף.

זאת שאלה טובה, אני עומד אחריה גם שתי דקות אחרי שכבתי אותה. יש הרבה אנשים שקונים אל פסק אוף ליין. זאת טיפשות לחשוב שאנשים לא קונים אותם.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שבשביל להחזיר CRT19 בכלל לא בטוח ש-700VA יספיק לך

ה-CRT19 הוא צרכן עצבני

ומה זה אומר אם אני אקח פחות ממה שאני צריך?? ואני יכול מקסימום לכבות רק את המסך או משהו...

מה שחשוב לי כמובן שיגן על המחשב, לא דברים אחרים.

אז איזה אני צריך?  ותגידו גם בדיוק איזה דגם מאיזו חברה כדאי לקנות, כי אני לא מבין בזה

תודה

פורסם

מה זה מקסימום לכבות את המסך?

או שהוא מחובר לאל פסק או שהוא לא

תחליט

פורסם
  • מחבר

מה זה מקסימום לכבות את המסך?

או שהוא מחובר לאל פסק או שהוא לא

תחליט

לא יודע :silly: אז עזוב, נגיד המסך מחובר והכל, איזה אל פסק אני אצטרך? אבל שיהיה בטוח מספיק- הרי אם אני משלם כל כך הרבה כסף לאל פסק שרק מגן על המחשב, אז לפחות שהוא באמת יהיה מוגן!

זה למשל יהיה טוב?- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_1781&products_id=10971

או זה?- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=113

כי לא יודע, ליאור אמר ש600 יספיק, ואתה אומר שאפילו 700 לא מספיק, תחליטו..... :-\

תודה

פורסם

600 יספיק למחשב בלי מסך

700 לא יספיק כנראה למחשב עם המסך (CRT19)

אם אתה כבר קונה עדיף 700 למקרה שיהיה לך LCD בעתיד

פורסם
  • מחבר

600 יספיק למחשב בלי מסך

700 לא יספיק כנראה למחשב עם המסך (CRT19)

אם אתה כבר קונה עדיף 700 למקרה שיהיה לך LCD בעתיד

אבל אם 700 לא יספיק למחשב כולל המסך אז צריך יותר, לא? אני לא מבין מה השאלה פה, כאילו אני יכול לא לחבר את המסך לאל פסק? ואז כאילו למסך כן יוכל להגרם נזק? אני רוצה שכל המחשב יהיה מוגן, לא חצי :silly:

אז כמה אני אצטרך למחשב כולל המסך?

פורסם

איזה חלק ש-"תחליט אם אתה רוצה להגן על המסך או לא" לא היה ברור?

אתה יכול לחבר רק את המחשב לאל פסק, אף אחד לא מכריח אותך לחבר גם את המסך.

אם אתה רוצה אל פסק שיגן גם על המסך תתכונן לבזבז בערך 1000 שקל על אל-פסק טוב עם 1000VA

700VA לא יספיק למסך ואין שום דבר בין 1000 ל-700

ההפרש בין 700 טוב ל-1000 טוב מאד גדול כי 1000 טוב עובד על 24V ולא על 12V

פורסם
  • מחבר

איזה חלק ש-"תחליט אם אתה רוצה להגן על המסך או לא" לא היה ברור?

אתה יכול לחבר רק את המחשב לאל פסק, אף אחד לא מכריח אותך לחבר גם את המסך.

אם אתה רוצה אל פסק שיגן גם על המסך תתכונן לבזבז בערך 1000 שקל על אל-פסק טוב עם 1000VA

700VA לא יספיק למסך ואין שום דבר בין 1000 ל-700

ההפרש בין 700 טוב ל-1000 טוב מאד גדול כי 1000 טוב עובד על 24V ולא על 12V

בטח שאני רוצה להגן על המסך, אבל אם צריך בשביל זה להוציא 1000 אני כבר לא בטוח :-\

מה אם זה למשל- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=113 זה לא מספיק איכותי?

קיצר אם זה לא טוב אז תציע משהו אחר שיגן רק על המחשב, כי אני לא מתכון להוציא על זה 1000שקל..... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים