עבור לתוכן

צריך עזרה בהגדרת אינטרנט בכבלים בראוטר....

Featured Replies

פורסם

אוקיי לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים והוא רוצה לחבר את זה לראוטר ....אצלי יש ADSL ככה שמגדירים פשוט סיסמא ושם מישתמש בPPPOE .......

אם אני לא טועה בכבלים זה PPTP או L2TP ....אבל זה לא מצליח.......

מישהו יכול פשוט להגיד לי איך עושים את זה שלב שלב........להיכנס לראוטר וכל זה אני יודע.....אבל איך להגדיר את האינטרנט האם זהPPTP או L2TP .....

וכל האייפי וכל זה.......תודה

פורסם

איזה נתב יש לו?

החיבור הסטנדרט של הכבלים זה L2TP

פורסם
  • מחבר

edimax.....אם אניי לא טועה.....אבל הקטע הוא זה ההגדרה של האינטרנט ......זה לא מצליח....

נגיד שבחרנו את האפשרות של L2TP....מה אמורים להקליד בכל השורות חוץ משם משתמש וסיסמא ...(הספק זה נטוויזן)......

Host Name :   

MAC Address :     

Use the following IP address :

IP Address :   

Subnet Mask :   

Default Gateway :   

L2TP Settings User ID :   

Password :   

L2TP Gateway :   

MTU :    (512<=MTU Value<=1492)

Connection Type :    ContinuousConnect on DemandManual     

Idle Time Out :    (1-1000 minutes)

פורסם

http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp

כאן יש הסברים מעולים עבור אדימקס

ואם יש לך נתב אחר תקרא את ההגדרות L2TP ותנסה להתאים

פורסם
  • מחבר

תודה......זה בטיפול :jump::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש בעיה ......אני לא מצליח לקבל איי פי ראשוני בSTATUS .....והמודם פועל........מה עושים?! :kopfpatsch::s07:

פורסם

תתן צילום מסך של ההגדרות שהכנסת (תסתיר את שם המשתמש והסיסמא כמובן) וננסה לראות מה הבעייה.

פורסם
  • מחבר

לא הגדרתי שום דבר.....פשוט הוא אומר בSTATUS  שאין אייפי והשרת מנותק.......כאילו שאין תקשורת בין המודם לראוטר.......והמנורות במודם עובדות כמו שצריך

פורסם

גם המנורות בראוטר עובדות כמו שצריך? ושים לב שחיברת אותם בכבל ישר ביניהם ולא בכבל מוצלב

פורסם
  • מחבר

כל המנורות גם בראוטר וגם במודם עובדות כמו שצריך והכבל הוא ישיר.......

פורסם

כנס להגדרות הנתב-שם כנס לwan -תבחר מצב של dynamic ip -תעשה apply .

כנס לstatus-ושם לאפשרות הראשונה internet connection--תבדוק איזה ip אתה מקבל מהכבלים,אם הוא מתחיל ב172.22-29 אתה מקבל כתובת ip מהכבלים שדורשת הגדרת חייגן l2tp או pptp כדי להתחבר לספק שלך.

אם כן,כנס למדריך הזה-ותראה איך להגדיר נכון את חייגן הl2tp שלך.

http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm

אם עדין יש בעיות תגיד לנו איזה ip אתה מקבל מהכבלים.

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה ...אני לא מקבל...

פורסם

אוקי.

נסה לנתק את המודם מחשמל,נתק את הכבל הלבן מהמודם--חבר בחזרה קודם כול את הכבל הלבן ואז את החיבור לחשמל--חכה כמה שניות שהמודם יסתנכרן מול רשת הכבלים ואז חבר אותו בחזרה לנתב.

כנס שוב להגדרות הנתב ותעביר אותו למצב של ip דינאמי ותראה איזו כתובת אתה מקבל--אם אתה מקבל את הכתובת הרצויה תמשיך לפי ההסבר שהבאתי לך.

בינתיים איזו כתובת רשומה לך שם?

פורסם

זה לא נכון מה שנאמר. מי אמר בכלל שאתה מקבל בצורה הזו IP? אתה צריך לשים את כתובת שרת הLNS במקום המתאים, שם משתמש וסיסמא, רק אז תקבל IP מן הסתם.

תתן צילום מסך של ההגדרות וזהו.

פורסם

liiight--בקשה אל תדבר סתם ותגיד זה לא נכון,כנראה אתה לא יודע איך השיטה בכבלים עובדת.

אי אפשר סתם ככה להתחבר ולהגדיר הגדרות,מה קורה כאשר אתה מקבל כתובת לא נכונה מהכבלים אתה סתם תנסה להתחבר ולא תצליח,זה הדבר שבודקים!!!

קודם כול ברגע שהמודם מתסנכרן הוא מקבל כתובת ip מתחום שרת הכתובות של הכבלים--אתה יכול לקבל בין 172.22-29==כלומר החיבור הזה דורש ממך להגדיר חייגן כדי להתחבר לספק שלך,אם אתה רואה שאתה מקבל כתובת אחרת סימן שאתה בחיבור ללא חייגן,כמובן שיש עוד כתובות שאפשר לקבל שמראות או שגיאה או הגדרה לא נכונה.

תקרא פה לעוד מידע נושא הזה.

http://www.netcheif.com/Articles/Carriers/carriers.htm

עכשיו,רוב הספקים כיום עובדים בחיבור עם חייגן l2tp או pptp אז לרוב אם אתה מקבל כתובת ip מהכבלים 172.22-29 זה בסדר,מה שנותר זה להגדיר בנתב חיבור l2tp כולל שרת lns יוזר וסיסמה--תראה זאת בקישור שהבאתי לך מקודם.

אחרי שהגדרת את החיבור והנתב מחובר אתה תראה שאתה מקבל כתובת ip חוקית מהספק שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים