עבור לתוכן

מדפסת לסטודנט.

Featured Replies

פורסם

השבוע התחלתי ללמוד לימודים גבוהים, והבנתי שיש צורך ממשי לרכוש מדפסת.

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה דגם?

חשבתי על:

HP 1410

HP 1513

BROTHER -MFC-210C

EPSON CX 3500

השאלה שלי בעצם, על איזה מדפסת אתם ממליצים לסטודנט?

שכמובן הכי חשוב שתהיי חסכונית (בהתחשב בכמות ההדפסות).

אולי בכלל על מדפסת לייזר? אם כן אז איזו?

תודה מראש.

פורסם

אם כל הההדפסות שלך הם שחור לבן אז בטווח הארוך, מדפסת לייזר תהיה החסכונית ביותר

אם אתה צריך גם צבעוני, הייתי ממליץ על ה PIXMA של CANON (יש כמה, ליש יש IP1000 אבל יש גם דגמים טובים יותר)

חסכונית מאוד והדיו ממש זול (אבל ממש)

שחור תחליפי

צבעוני תחליפי

מקורי עולה כ40 ש"ח לש/ל ו60 לצבעוני באופיס דיפו

פורסם

כמו שעומרי אמר, אם ההדפסות שלך הן שחור לבן ברובן (וסטודנטים מדפיסים המון טקסטים...) אני מאוד ממליץ ללכת על מדפסת לייזר.

אם אתה צריך רק מדפסת אני ממליץ על ה-XEROX 3121. במידה ואתה צריך משולבת עם פקס סורק ומכונת צילום לך על ה-XEROX PE16.

בכל מקרה להדפסות צבע הייתי לוקח את ה-IP 3000 של קנון שגם נותנת לך איכות מעולה וגם מאוד חסכונית בדיו.

ה-IP1000 לא רעה אבל אין לה הפרדת צבעים (ולכן לא הכי חסכונית), היא מעט רועשת, והפלט שלה לא מתקרב באיכותו לזה של ה-3000.

בהצלחה בלימודים.

פורסם
  • מחבר

100%- תודה רבה לשניכם.

ממה שהבנתי-

מדפסת רגילה-> Canon Pixma iP3000

מדפסת לייזר-> Xerox 3121

עוד 3 שאלות קטנטנות:

1. במידה ולוקחים את הקנון- יש טעם ללכת על הדגמים היותר מתקדמים שלה? (IP4200)

2. עד כמה הראשים היותר זולים שלה זמינים? (ואני שואל בעיקר על איזור הקריות וחיפה, אם למישהו יש מושג)

3. בקשר למדפסת של Xerox יש הבדל בין 3121 לבין P3121 ?

עריכה:

המדפסת המשולבת שהצאתם "קצת" חורגת מהתקציב... אנחנו חשבנו על משו פחות מאסיבי.

יש משו כזה? שגם יהיה חסכוני?

פורסם

1. יש טעם ללכת על הדגמים היותר מתקדמים אך ורק אם אתה מתכוון להדפיס גם תמונות (ממצלמה דיגיטלית). אני לא יכול לחשוב על סיבה אחרת.

2. זמינים מאוד - כל חנות ציוד משרדי כמעט, ובאינטרנט בשפע.

3. אין הבדל - לדגם קוראים XEROX PHASER 3121. מכאן הקיצור P3121.

המדפסת המשולבת שהצעתי אכן חורגת מהתקציב מכיוון שהיא לייזר משולבת עם מכונת צילום, סורק - וכמובן הפקס שמעלה את המחיר משמעותית.

אם אין צורך בפקס ניתן לרכוש משולבת לייזר אחרת של זירוקס כמו ה-PE16E (דגם דומה ללא פקס) או ה-PE114E - שתיהן טובות.

בכל מקרה לסטודנט אני ממליץ מאוד על משולבת לייזר שחור לבן מכיוון שמכשיר כזה יחסוך הרבה זמן וכאב ראש בלימודים.

בכל מקרה, שתהיה לך שנה אקדמאית מוצלחת, ובכלל.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני חושב שזה חשוב:

דבר ראשון: תתרחק מ EPSON CX3500 כמו שאתה מתרחק מחומרים רדיואקטיביים(ואני מניך שאתה כן מתרחק מהם)

יש לי תמדפסת ובמילה אחת :"חרא",ב2 מילים "מדפסת חרא" וב4 מילים :"ממש חרא של מדפסת"

הבעיה היא שכל הפעלה היא עושה ניקוי ראש וזה מוריד הרבה מהדיו,ויצא שאחרי שבועיים שהדפסתי אולי 10 דפים בשחור לבן ואולי איזה כותרת צבעונית הלכו כל המחסניות החדשות של הדיו הצבעוני.

והבעיה שאם אחת מהמחסניות ריקה אי אפשר להדפיס כלום.

לעומת זאת הסורק מאוד טוב מעולה גם התוכנה שבאה איתו וגם האיכות.

עכשיו,הסיבה העיקרית להקפצה:

איזה מדפסת לייזר מומלצת כרגע(תקיצב של 500-600 ש"J) לשימוש ביתי:הדפסת עבודות לתיכון וליסודי .

פורסם

איך הגעת לפה עכשיו, באמת נשגב מבינתי.

אבל התשובה לשאלתך היא ברורה: XEROX 3121 - מגיעה עם טונר מלא שמספיק לכ-3000 דף (בכיסוי של 5% כמובן) ונחשבת מעולה.

תתחדש.

פורסם

על חיפוש שמעת?

ועוד משהו יש טעם לקנות את המדפסת באילת?

אני מתכוון לקנות דרך אופיס דיפו,וישנה דרך לוודא שבאמת המדפסת מגיעה עם טונר מלא כי לפי מה שאמרו פה חלק מהחנויות אומרות שלא.

פורסם

רגע רגע, אתה רוצה לומר לי שעשית חיפוש לנושא דומה לשאלתך והחלטת לפרסם פוסט דווקא בת'רד שהתגובה האחרונה בו היא מלפני חודש? על כפתור "נושא חדש" שמעת? חשבתי ככה.

בכל מקרה אין לך מה לקנות את המדפסת באילת - הפרשי המחירים שם מינימליים ביותר, וברוב הרשתות אינם קיימים כלל.

אין גם שום סיבה בעולם לקנות באופיס דיפו (שום מוצר לצורך העניין) ועדיף לך להזמין באינטרנט - הדגם המדובר מגיע עם טונר מלא ושלא יבלבלו לך ת'מוח.

אני מוכן להתערב איתך שלא תמצא קונה אחד של ה-3121 שלא קיבל טונר מלא בחבילה, וכל מי שאומר לך אחרת לא יודע על מה הוא מדבר.

יום נעים ותתחדש כמובן.

פורסם

וואלה צודק,,טעות שלי,הייתי בטוח שכתוב שם ה 2.12.05 ולא ה 2.11

בכל מקרה לפי מה שרשום באתר אופס דיפו אז עם מע"מ המדפסת עולה 642 ובלי מעמ היא עולה 550,

ואם לא לקנות באופס דיפו אז איפה כן?

אני לא ממש מעוניין לתת תכרטיס אשראי של ההורים שלי ביאנטנרט(כן גם אם יש ת SSL וכו' וכו') ובכל מקרה שבוע הבא אני באילת.

אולי יש חנות שיש לה סינף באילת שבו אפשר לקנות?

עריכה:הם לא מוכרים יותר את המדפסת אלא רק את דגם 3122

פורסם

יש הרבה חנויות בארץ שמוכרות את הדגם המדובר ולמרבה הפלא (ציניות כבדה...) הרבה יותר זול מאופיס דיפו,

אתה יכול ללכת על ה-3122, אבל היא לא תספק לך יותר מלבד מהירות הדפסה גבוהה יותר מה-3121.

תגיד איפה אתה גר ואנסה לעזור ולהכווין אותך בהתאם.

פורסם

אני גר בצפון (נצרת עילית) אבל אני שבוע הבא באילת ואני מאוד מעוניין לקנות את המדפסת שם בלי המעמ-אתה מכיר חנויות שיש שם יותר זולות מאופיס דיפו?

תודה מראש.

פורסם

חבל שאתה לא מבין - אין שום סיבה בעולם לקנות באילת, מפני שהמוצרים שם לא באמת נמכרים ללא מע"מ. הסיכוי שתמצא שם מדפסת בהנחה של 16.5% הוא אפסי אם בכלל, מכיוון שרוב החנויות (שלא לדבר על רשתות כמו אופיס דיפו) מוכרות את אותם המוצרים הנמכרים בערים אחרות, בהנחה מינימלית אם בכלל.

אם זה לא רחוק לך מדי אתה יכול לבדוק בסניף החיפאי של KSP אם הם מחזיקים את המדפסת, או שאם אתה באמת לחוץ על אילת תעשה סיור שם בכמה חנויות ותשווה מחירים.

אל תבנה על זה שלאופיס דיפו יהיה את המוצר במלאי, מפני שהסניף האילתי הוא סניף אקספרס שלא מחזיק את כל המגוון של סניפים "גדולים".

בכל מקרה אני שוב ממליץ לך לקנות דרך האינטרנט באתר בטוח ואמין. אין לך ממה לחשוש:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=10982

בהצלחה.

פורסם

ממליץ בחום על לייזר של זירוקס

אני קניתי את ה 3116 לפני חודש ושבועיים, את הכמות דפים שהוצאתי בה, לא היית מוציא ב-3 ראשי דיו שחורים במדפסת דיו.

באירופה זירוקס הוציאו עכשיו דגמים משופרים של ה 3121 ושל ה 3116 ובטח של עוד דגמים

המשופרת של ה 3121 היא באמת ה 3122 , לא יודע כ"כ מה ההבדל, אבל היא נראית קצת שונה אני מניח

קצת אחרי שאני קניתי את ה 3116 , חבר שלי קנה את ה 3117, ההבדל היה שלו אין מגירה נכנסת לדפים, אלא הם שוכבים בחוץ כזה.

תקנה לייזר של זירוקס, לא תתחרט, חסכוני מאוד וזול באופן כללי ואחלה איכות ואחלה שמישות

פורסם

אממ אוקיי תודה על העזרה והתגובות.

עכשיו זה יוצא לי דיי רחוק להגיע לאופיס דיפו(שעה מאיפה שאני גר בעיר ואז עוד לא יודע כמה בחיפה עצמה)

בכל מקרה אתמול התקשרתי ל אופיס דיפו באילת ויש להם שם תזירוקס 3116 והמחיר של הוא כמו שהם רושמים באתר שלהם בלי מעמ -לא בדקתי אם זה באמת 16.5% פחות אבל יש הבדל של 70 שקל במחיר של ה 3116 .

עכשיו אם יש לך המלצה ספציפית על חנות באילת -זה יעזור.

ושוב ישנה דרך לברר האם באמת הטונר מגיע מלא?

ממליץ בחום על לייזר של זירוקס

אני קניתי את ה 3116 לפני חודש ושבועיים, את הכמות דפים שהוצאתי בה, לא היית מוציא ב-3 ראשי דיו שחורים במדפסת דיו.

באירופה זירוקס הוציאו עכשיו דגמים משופרים של ה 3121 ושל ה 3116 ובטח של עוד דגמים

המשופרת של ה 3121 היא באמת ה 3122 , לא יודע כ"כ מה ההבדל, אבל היא נראית קצת שונה אני מניח

קצת אחרי שאני קניתי את ה 3116 , חבר שלי קנה את ה 3117, ההבדל היה שלו אין מגירה נכנסת לדפים, אלא הם שוכבים בחוץ כזה.

תקנה לייזר של זירוקס, לא תתחרט, חסכוני מאוד וזול באופן כללי ואחלה איכות ואחלה שמישות

כמה דפים בערך הדפסת?

יש במדפסת משהו שסופר את הדפים?

ושוב תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים