פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים...בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב?יהיה סבבה בשבילי??
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תלוי איזה מאג... אבל ככל הידוע לי אין להם מסך 19 אינץ' עם דיאמונטרון אז....זה הCRT הכי טוב שתמצא במחיר הזה !!! קח E92F כי יש לו קצב רענון נורמלי (85MHZ) לרזולוציה 1280 על 1024.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר התכוונתי למאג הפשוטMAG 996PFSהתקציב שלי הוא בערך 1100 אולי טיפה יותרעוד 100לא יותר!!!!אז אתה אומר לקחת את הויוסונק? הוא טוב? למשחקים ובאיכות? לסרטים וזה?או יש הצעה אחרת באותו תקציב
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תעלה את התקציב - מסך 19' איכותי עולה באזור ה-1500 ש"ח. בתקציב שלך אתה מקבל מסכים בינונים ואף גרועים.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר אוקיי..אז תציעו לי מסך טוב ואיכותי- שיהיה טוב למשחקים ולסרטים, בגודל 19 שטוח crt..שיעבוד טוב עם הכרטיס 7800 gtתנסה שיהיה כמה שיותר זול!שה ms יהיה מתחת ל 8 והאם הViewSonic E90f+SB לא יתאים לדרישות האלה?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים הפתרון הכי משתלם יהיה לקחת את ה-VIEWSONIC G90F+B. ה-ViewSonic E90f+SB הוא מסך בינוני וה-G90F+B טוב יותר ממנו.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר המסך עולה 1650 שקל!זה דיי הרבה בשבילי תאמת.הוא הכי טוב למחיר הזה?הוא יהיה מעולה בשבילי ?אין מסך שהוא טיפה יותר זול ? וגם טוב?אז ה ViewSonic E90f+SB לא יספיק בשבילי ? למשחקים וסרטים?אני לא רוצה להסחף יותר מדיי עם המסך.. משהו טוב ולא יקר אני רוצה..יספיק? אז המסך?או בכל זאת עדיף את השני?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר הסתכלתי על המסך הזה:ViewSonic E92FSBאיך הוא יותר טוב מ:ViewSonic E90f+SBאחד משני המסכים האלה יספיק לי?למשחקים ולסרטים...עם המערכת של וה7800 gtאו שעדיף לקחת בכל זאת מסך אחר?? בבקשה תגובות.. כי קניתי כבר את המחשב ואני רוצה כבר הזמין את המסך..מה יהיה טוב בשבילי ? מסך טוב ובאיכות ומשתלם? ViewSonic E92FSB זה טוב?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר סבבה אחי תודהוהוא יהיה לי טוב גם עם ה7800 gt???ולמשחקים וסרטים והכל באיכות טובה ??מה מחיר המסך? ואתה יכול לתת לי לינק לקנות מאיזה חנות במחיר טוב?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים הE92FSB הוא הרבה יותר מבינוני קח אותו בתקציב הזה הוא הכי משתלם גם הוא לא שווה כי הוא בכלל לא שטוח. עדיף להוסיף כסף ולקחת את ה-G90F+B של VIEWSONIC.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר גם הוא לא שווה כי הוא בכלל לא שטוח. עדיף להוסיף כסף ולקחת את ה-G90F+B של VIEWSONIC. אחי הם כותבים פה ש:מסך מחשבוCRTוE92FוViewsonicו19ואינטשו רזולוציה מקסימלית: dpiו 2048x1536, מותג: Viewsonic , סוג המסך: CRT , גודל מסך: 19 אינטש, מסך שטוח: שטוח לחלוטין והוא לא יהיה לי מספיק טוב אני לא רוצה משהו הכי טוב בעולם והכי יקר..? אבל חשוב לי שיהיה איכותי למשחקים ולסרטים.. הוא יספיק לי? או שעדיף להוסיף עוד 400שזה דיי הרבה ולקנות את ה G90F+B של VIEWSONIC שהוא הרבה יותר טוב ?אני מעדיף את הזול יותר..תגובות בבקשה כי אני ממש רוצה לקנות את המסך היום כי כבר הזמנתי את המחשב , תגידו לי איך המסכים והאם המסך מספיק טוב? או שצריך להסחף למסך השנישהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זו הטעיה של הצרכן - המסך אינו שטוח לחלוטין. אתה מוזמן לראות גם פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=61021.0אני הייתי מוסיף את הכסף כדי לקנות את ה-G90F+B שבא עם שפורפרת איכותית יותר. כמו כן מסך הוא דבר שנשאר איתך להרבה זמן ולכן זו השקעה טובה לטווח ארוך.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר זו הטעיה של הצרכן - המסך אינו שטוח לחלוטין. אתה מוזמן לראות גם פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=61021.0אני הייתי מוסיף את הכסף כדי לקנות את ה-G90F+B שבא עם שפורפרת איכותית יותר. כמו כן מסך הוא דבר שנשאר איתך להרבה זמן ולכן זו השקעה טובה לטווח ארוך.סבבה אחי.. והמסך הזה הוא טוב? איכותי ממש? למשחקים סרטים והכל? כי הוא דיי יקר לדעתי.. מה הטווח מחירים שלו מאיפה אני יכול להשיג אותו במחיר טוב? זה המסך הכי טוב שאני יכול להביא בטווח מחירים שלו?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים ה-G90F+B הוא בהחלט מסך איכותי. ראה ב-WWW.ZAP.CO.IL את החנויות שבו ניתן לקנות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.