עבור לתוכן

צריך את עזרתכם במציאת אוזניות קשת בתקציב של עד 450 ש"ח (100$) מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי אפשרות לקנות מ-B&H או מ-Newegg , וחשבתי לקנות לי אוזניות...

התקציב: 450 ש"ח (100$) .

מטרות האוזניות: בעיקר מוסיקה, למרות שאשמח שיהיה טוב גם בתחומים אחרים (משחקים,סרטים וכו') .

ז'אנר: ראפ

הערות :

[*] אנא לא לעבור את התקציב, אלא אם כן זה חורג ממש בקצת, או שמדובר במקרה מיוחד.

[*] עדיפות לאוזניות קשת.

[*] האוזניות כנראה ישמשו את נגן ה-Iriver H320 שלי, ומדי פעם גם לשימוש במחשב . לא יודע במה משניהם אשתמש יותר, כנראה במחשב.

[*] אם זה משנה, יש לי כ.קול Audigy 2 ZS .

תודה מראש לכל העוזרים ! :)

פורסם

אם אתה מתכוון ללכת עם האוזניות ברחוב, אתה צריך להיות מודע שרובן ( קשת, מתקדמות ) גדולות.

אם בכל זאת זה לא מפריע לך, יש את ה HD280 PRO של סינייזר.

תרשום גם את הג'אנר שאתה מרבה לשמוע.

פורסם
  • מחבר

ידעתי ששכחתי משהו! אני עכשיו אערוך...

בכל אופן, הז'אנר הוא: ראפ

לגבי הגודל, ממש לא אכפת לי ללכת עם גודל כזה ברחוב, אם, כמובן, האיכות מצדיקה זאת.

תוכל לתת לי יותר פרטים על ה HD280 PRO ? מצטער על הבורות, איני מתמצא כ"כ בתחום האודיו למינהו.

פורסם

גם אני אומר את ה280 רק תלך למדוד אותם קודם(יום שיש הבא אם מתאים לך) ותבדוק אם הם לא לוחצות לך

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה- Grado SR-80 לבין ה- Sennheiser HD 280 PRO ? מה יותר יתאים למטרות שלי ?

פורסם

כעיקרון הגארדו 60 הוגדרו לאחת האוזניות הטובות ביותר לשמיעת מוזיקה בתקציב בינוני.

הגארדו 80 מאופיין בגישה זאת גם.

תשווה את המפרט הטכני בינהם.

אם אתה שומע ראפ בעיקר,באס זה המטרה שלך(עד כמה שאני יודע), חפש במפרט הטכני טווח תדרים עם יותר נמוכים ואצל מי הבאס יותר מודגש.

פורסם

סקייליין-הסנהייזר(אמרתי נכון) יתאימו לך יותר כי הגארדו יותר בהירות וכמו כן יתאימו לך ללכת ברחוב(רעש של מוכרי עיזים למיניהם)

פורסם

Sennheiser - זו חברה מאוד ידועה ואיכותית בתחום האזניות.

וה HD 280 ממש טובות ובמחיר כזה כדאי מאוד ללכת עליהם.

פורסם

זה כבר אמרו לו זה מה שהוא שאל

מה ההבדל בין ה- Grado SR-80 לבין ה- Sennheiser HD 280 PRO ? מה יותר יתאים למטרות שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים