עבור לתוכן

מה עדיף? 512MB 400MHZ CL2.5 זכרון או 1GB 333MHZ CL2.5 זכרון?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת :)

פורסם

זה תלוי,

כמה השימוש הממוצע שלך בזכרון (במגבייטים) וכמה זמן מפעילותך במחשב אתה מקציב למשחקים.

פורסם

אתה כאילו רוצה להודיף לשלך עוד 2X256??...

פורסם
  • מחבר

כבר הוספתי,קניתי מKSP ביום חמישי היה לי 2 של 256CL 3 אבל בגלל שיש לי לוח אינטל ולא נותן לי להוריד תזמונים וקניתי 2 של 256MB CL2.5 זה הוריד לי את הכל לPC2600 אני רק למשחקים לא יותר ואני חושב שאני תופס ללא משחקים 200 מגה עם כל המערכת והתוכנות +- אבל הכי אכפת לי ממש כי אני משחק הרבה משחקים בקשר למהירות הגרפיקה ומשחקים..תשובות?

פורסם

זה תלוי,

כמה השימוש הממוצע שלך בזכרון (במגבייטים) וכמה זמן מפעילותך במחשב אתה מקציב למשחקים.

פשוט תריץ בדיקות תראה עם מה אתה מקבל יותר ביצועים

זה לא חד משמעי כאן, זה תלוי בשימושים שלך

פורסם
  • מחבר

אוקיי לפי בדיקות היה הבדל ממש משמעותי,הוצאתי את הזכרונות והפעלתי משחק שאני דיי ותיק בו ומשחק בו הרבה והFPS עלה בו במאתיים לאחר שהשארתי רק את הזכרונות של הCL2.5 אז זה היה על PC3200 (:

מסקנה:עדיף למשחקים 512MB זכרון 400MHZ מאשר 1GB זכרון עם 333MHZ!

פורסם

תתקן את המסקנה שלך

למשחק הספציפי הזה עדיף 512MB 400MHz ולא 1GB 333MHz

פורסם
  • מחבר

אני גם דיי חושב לכל המשחקים,ב3DMARK כל סריקה שאני עושה עם הזכרונות אני מקבל פחות ב20 נקודות,עם הזכרונות הישנים היה לי 1174 עם דרייברים ישנים ועם דרייברים 78.01 ו1GB זכרון אני יורד כל פעם 20 נקודות+ניסיתי להריץ BF2 על הגדרות הכי גבוהות עם 66GT ו1GB זכרון וזה פשוט לא זז המשחק זחל

פורסם

ברמה העקרונית עדיף על פי המפרט שלך זיכרון DDR400 מאשר זיכרון DDR333 חבל לא לנצל זאת כאשר יש לך את כל הפלטפורמה שתומכת בזאת.

ועם כבר היה לך זיכרון DDR400 ואתה מוסיף לו DDR333 אתה כמובן מוריד מביצועיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים