עבור לתוכן

האם אפשר לחבר את MP3 לרכב?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...

פורסם

אפשרי עם קלטת כזאת מיוחדת שיש לה קבל ואפשר לחבר לכל מכשיר שיש לו יציאה של PL . אבל הסאונד יהיה לא משהו..

פורסם
  • מחבר

יש פתרון אחר?

פורסם

יש מכשיר כזה של משדר רדיו קטן שאתה מחבר אותו לנגן ובתחנות ברדיו אתה מכוון את זה ושומע באיכות טובה מאד

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול למצוא את אחד משני הדברים שאמרו פה?

פורסם

דווקא אני הבנתי שהמשדר לרדיו לא עובד הכי טוב.

אני הבנתי שיש מלא הפרעות, אבל באמת שאין לי ניסיון עם אחד.

יש לי ניסיון עם הקלטת, ולמרות שהיא תספק איכות סבירה מאוד לדיבורים האיכות במוזיקה לא מרשימה במיוחד.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?!?!

פורסם

אתם יורדים על הקלטות בלי סיבה

צריך להשקיע בקלטת של חברה נורמאלית (דהיינו סוני, פיליפס, פאנאסוניק) שמציגה בהחלט איכות סאונד יותר טובה מקלטת "ג'נרית". מניסיון.

נכון, זה לא ישמע כמו רדיו-דיסק אבל האיכותי בהחלט לא מבאס. זה מניסיון של כמה מערכות רכב שונות.

הרבה יותר נוח והגיוני מאשר משדר רדיו.

פורסם

אם תקנה קלטת ג'נרית ב25 ש"ח אז הסאונד יהיה בהתאם והיא גם תתחיל לעשות בעיות מהר (eject פתאומיים, סאונד נתקע)

אבל אם תקנה אחת טובה של סוני (מומלץ מנסיון) היא תחזיק הרבה זמן והסאונד יהיה לא רע

עברתי משהו כמו 4 קלטות ג'נריות עד שהחלטתי לקנות אחת של סוני והיא עבדה מצויין

פורסם

לי היה ברכב הקודם טייפ, קניתי ב 20 שקל קלטת של SILVERLINE ב OFFICE DEPOT, עבדה מעולה, איכות SOUND טובה (הרבה יותר ממשדר), ולא היתה בעיה אחת...

פורסם

^^^

בדיוק כאלה היו לי, אחרי שבועיים בערך הקלטת התחילה לעשות בעיות, לקפוץ החוצה בלי סיבה ,

הייתי מכניס אותה חזרה , עבדה רגיל ואחרי כמה דקות עוד פעם קפצה .. קניתי עוד אחת ועוד אחת וכולם עשו את אותה בעייה

חוץ מהסוני :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז לפי התגובות הבנתי שלקנות קלטת ולא כזה למצית....תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים