עבור לתוכן

בבקשה מתחנן לעזרה לא קורא דיסק

Featured Replies

פורסם

בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים

פורסם

תפרט ותסדר קצת את הבעיה שיהיה מובן..

ותגדיר את הCD בביוס שיקרא ממנו ראשון (שיעשה ממנו בוט)..

ואם שיחקת משהו בביוס ואתה רוצה החזיר הכול לכמו שיהיה אז תאפס אותו (גמפר/סוללה)..

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות להחזיר את הביוס כמו שהוא היה אבל איך אני לא מבין אולי את או מישהו יכול להסביר לי

פורסם

אוקיי,בכדי לאפס את הגדרות הביוס אתה יכול לעשות שתי דברים:

1.לפתוח את המחשב,ואז יש לך מן בטריה בקוטר של 3 ס"מ בערך אתה מוציא אותה ל-5 דק' ומחזיר וההגדרות מתאפסות.

2.להיכנס לביוס ויש לך אפשרות של 3-4 אפשרויות כאלה,שבהן אתה יכול לבחור בהתקני האכסון שלך:הארד דיסק,צורב,סי דיוידי floppy וכו'...

אז בראשון אתה בוחר את ההתקן שבו אתה מכניס את הדיסק שלך...ולאחר מכן את ההארד דיסק ולאחר מכן את הפלופי.

זהו אתה תמצא את זה בלי שום בעיה...

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים