עבור לתוכן

ה- G7 אצלי! תמונות בפנים + התרשמות ראשונית

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי אותו ביחד עם ה- QCK והעכבר פשוט מטורף!

איך שקיבלתי אותו הפעלתי את ה- QUAKE 4 ולא האמנתי! מנוע הלייזר עם 2000 DPI פשוט גרוטסקי (מצטער אני לומד לפסיכומטרי המילים האלו פשוט יוצאות לי מכל מקום :lol: ) . החדות שלו פשוט איכותית. הדרייברים מפוצצים באופציות וכפתור שינוי הרגישות גם הוא אופציה שמישה מאוד במעבר בין עבודה ב- WINDOWS למשחקים.

בדרייברים קיימת האופציה לשנות רגישות לגבי כל תוכנה/משחק שעובדים איתה עד ל- 5 קינפוגים שונים (!).

שירד קצת הלחץ מהפסיכומטרי אני יכתוב ביקורת מקיפה וראויה לעכבר המדהים הזה אבל ביינתים קחו תמונות ואם יש שאלות לגביו אני בכיף יענה:

http://img373.imageshack.us/my.php?image=g711ap.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/5673/g721je.jpg

פורסם

תתחדש - נראה מרשים ביותר...

אתה בטוח ש"גרוטסקי" היא המילה המתאימה להתלהבות חיובית כזאת? לא נראה לי.

בהצלחה בפסיכומטרי.

פורסם

העובדה שיש רק באק ולא פורוורד לא מפריעה'ך?=\

פורסם

מצטער לצנן את ההתלהבות שלך אבל אני חושב שה-MX100 הרבה יותר יפה והרבה יותר פונקציונאלי למרות שלעכבר שלך יש יותר DPI.אני אומר ששחקן מחשב לא צריך כל כך רגישות בעינית העכבר שלו,זה כמו מכשיר קשר עם טווח של 20,000,000,000 קילומטר - אין בזה צורך.

פורסם

מההודעה שלך ניתן להבין שאתה טוען שה-DPI הוא ההבדל היחיד בין ה-G7 ל MX1000.

פורסם
  • מחבר

תתחדש - נראה מרשים ביותר...

אתה בטוח ש"גרוטסקי" היא המילה המתאימה להתלהבות חיובית כזאת? לא נראה לי.

בהצלחה בפסיכומטרי.

ע"פ מה שאני יודע זה תקף גם לאמריה צינית/חיובית לדוגמא "מייקל ג'ורדן טוב כל כך עד שזה מגוחך" (איזה משפט אינפנטילי! ;D)

העובדה שיש רק באק ולא פורוורד לא מפריעה'ך?=\

ממש ממש לא. גם ככה אני לא משתמש ב- FW

מצטער לצנן את ההתלהבות שלך אבל אני חושב שה-MX100 הרבה יותר יפה והרבה יותר פונקציונאלי

1. "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח", "איש איש באמונתו יחיה" ו- "ככה לא בונים חומה"

2. כשאתה אומר "יותר פונקציונאלי" למה אתה מתכוון? תן דוגמא אם כבר אתה זורק פיצוצים לאוויר אל תהיה גרזן.... ;)

פורסם

grotesque [gro·tesque || grəʊ'tesk]

adj. strange, weird, bizarre; distorted, deformed; ugly

n. odd or ugly person or thing; work of art in the grotesque style

grotesque [gro·tesque || grəʊ'tesk]

(ת') מוזר; מעוות; נלעג; מגוחך

(ש"ע) דמות מוזרה; דמות נלעגת; גרוטסקה; יצירת אמנות בסגנון

הוא בחר להתייחס ל-DPI כגורם היחיד שמקנה ל-G7 יתרון על פני MX1000, ופה הוא טועה.

דבר ראשון, הוא בא עם 2 בטריות בשביל שלא יהיה יותר מרגע בו אתה לא משחק בגלל שנגמרה הבטריה.

אני לא יודע אם זה יתרון אבל MX1000 נכבה אחרי 7 שניות של חוסר שימוש, ה-G7 ALWAYS ON, אם זה יתרון או חסרון תחליט בעצמך.

עוד דבר הוא, שה-G7 מתחבר דרך USB עם אפשרות של עד 500HZ קצב בדיקה, ורוחב פס 16 ביט, ותדר שידור של 2.4GHZ.

ב-G7 יש אפשרות להחליף רז' סריקה ON THE FLY אפילו בלי הדרייברים.

אני לא רואה איפה 3-5 כפתורים מפצים על זה.

פורסם

נראה עכבר מדהים...

TheBookMadness, אני חושב שהחברה היחידה שבאמת פתרה את זמן הכיבוי היא מיקרוסופט. בעכבר שלי, ברגע שאתה מסיים לעשות את התנועה ה-Led עובר למצב תאורה נמוך ואז ככה נחסכת סוללה וגם כאשר שהוא מרגיש פתאום תזוזה הוא מייד מדליק את הנורה למצב דליקה מלא חזרה.

פורסם

מעניין איך הוא מתמודד מול ה copperhead של רייזר.

אני עובד עם ה diamondback ולא משתמש ברגישות מקסימלית (1600DPI) אלא כיילתי אותו לסביבות ה1000 והוא עדיין רץ מהר מאוד ומגיב מצוין.

פורסם

נראה עכבר מדהים...

TheBookMadness, אני חושב שהחברה היחידה שבאמת פתרה את זמן הכיבוי היא מיקרוסופט. בעכבר שלי, ברגע שאתה מסיים לעשות את התנועה ה-Led עובר למצב תאורה נמוך ואז ככה נחסכת סוללה וגם כאשר שהוא מרגיש פתאום תזוזה הוא מייד מדליק את הנורה למצב דליקה מלא חזרה.

יש את זה גם בעכברים אחרים וזה עובד מצוין..

פורסם

אכן כן, היעילות של השיטה מוכחת בכל שאצלי הסוללה מחזיקה בממוצע חצי שנה.

הכי מעט שאי פעם היא החזיקה היה 5 חודשים והשיא היה 7 חודשים.

פורסם

יש לי mx518 בקושי אני עובר את ב1000...

אגב, למשחקים עדיף עכבר שהוא לא cordless.

פורסם

זאת דעתך. חש מספיק אנשים שמשחקים המון, עם אלחוטי.

פורסם

אני רק יכול להגן על הסוללה של ה- MX1000 היא פשוט לא נגמרת! אפילו לאחר כמה ימים.החסרון היחיד אולי בעכבר הזה הוא שהוא טיפה כבד.

ולגבי כל הנתונים שנתנו פה לגבי HZ וכדו',הכל טוב ויפה אבל בתכל'ס זה לא מרשים אותי כי אני משחק עם ה-MX100 שלי ב- CS ואני לא מרגיש שום הגבלה מהעכבר שלי.

וחוצמזה...MX1000 הרבה יותר יפה :lol:

פורסם

אין שום בעיה עם משחקים עם עכברים אל חוטיים ויש להם אפילו יותר פוטנציאל למהירות תגובה גבוהה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים