עבור לתוכן

באיזה תפקיד אתם אוהבים לשחק בBATTLEFIELD2

Featured Replies

פורסם

גם אני בהתחלה חשבתי שה assault הוא סתם עד שלמדתי להשתמש המטול שלו ... אני הורג אותם בשלשות!!! זה כזה נשק חזק ! אני מסתובב איתו ואפילו אם מישהו מפתיע אותי מקרוב פתאום אז קופצים אחורה ומפילים אחד לריצפה אפילו שזה לא הכי הגיוני ובמקרה כזה המטול לא אמור להתפוצץ בכלל במשחק זה עובד

מה גם שאחרי קצת אימון מתחילים לצלוף איתו  למרחקים :xyxthumbs:

הבעיה היא שהמטול נגמר מהר (כמו גם לא"ט שנגמרים להם מהר הטילים) אז כל פעם צריך לחפש הספקה או איזה אחד עם פק"ל מאג ולנג'ס לו

יש את המהנדס שהוא נחמד עם המוקשים שלו הבעיה היא שבדרך כלל כל הנובים  מהקבוצה שלך לא יודעים לזהות מוקש עולים עליו ואז אתה נענש

אני איתו כשאני משתלט על הטנק אז ככה אפשר לתקן אותו

הדבר שאני הכי אוהב לעשות זה לקחת את הטנק ולעשות Search & Destroy לכל המסוקים... אין זה אחד הדברים הכי שווים במחשק להוריד מסוק עם 6 איש עליו ! אני כל הזמן מדמיין איזה 6 הולנדים\צרפתים\גרמנים\ברטים מעוצבנים :lol: :lol: :lol:

יש את המדיק שאני אוהב לבוא לאיזה קמפר מאחור ולעשות לו את ה-C-L-E-A-R- וככה להרוג אותו

עם הSF אני מניח C4 על הטנקים אבל אני לא מפוצץ אותם עד שאני רואה אותו שהוא מסתובב ורואה אותי עם השלט ...  :lol: איזה רשע אני חחח

גם עם מתקמפרים אני מניח להם C4 ומרים אותם באוויר ... או שמים במסוק של האוייבים ומרימים אותו באוויר אחרי שתי שניות כשאין להם מושג מה קרה

או שאפשר להכניס אז זה לתוך העמוד של הדגל בלי שיראו  8)

ד"א מסוק עם שני מהנדסים הוא מאוד חזק כי כל הזמן אפשר לתקן אותו במיוחד כשיש טייס טוב שיודע לשלוט על המסוק ולשים לב לטנקים (ע"ע ציידי מסוקים)

הצלף הוא אכזבה גדולה מאוד גם כוונת חרא גם עד שהוא יורה וגם הוא לא מדויק עדיך כבר את הנשק של המדיק (אני מדבר פה רק על השדרוגים)

אבל מה שנחמד זה שאפשר לצלוף בטייסים... אני יכול להתקמפר על גג על המשחק עד שאני מוריד את הטייס... זה כזה כיף :lol: 

בקיצור אני בפנים !

SAME HERE :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן, תמיד שאני הengi אני פוחד לשים מוקשים, כי תמיד הקבוצה עולה עליהם.

פורסם
  • מחבר

יופי חברה אני רואה שאתם מגיבים יפה,אז מי שרוצה שיצור איתי קשר בICQ

[move]268-468-458[/move]

פורסם

EvilSting - קודם כל, ה-M203 (המטול) ידוע בכינויו כ-Noob Tube.. כי רק נובים משתמשים בו..

שנית, לגבי נשק הצלפים, אז הבארט הוא פשוט מטורף.. אם אתה פוגע במישהו בכל מקום חוץ מהראש, זה משאיר לו שני פסי בריאות - אם הוא בטווח של עד 100 מטר אתה יכול לירות בו פעם אחת עם אקדח (נשק מדויק להפליא, משום מה) והוא מת. אם אתה פוגע בראש, זה כמובן מוות מיידי, כמו עם שאר נשקי הצלפים.

פורסם

כל הכבוד דן,

נתת לי רעיון איך לקבל את המדליה של הpistol

קשה לבצע 7+ עריגות עם אקדח זה סיוט.

:xyxthumbs:

פורסם

EvilSting - קודם כל, ה-M203 (המטול) ידוע בכינויו כ-Noob Tube.. כי רק נובים משתמשים בו..

שנית, לגבי נשק הצלפים, אז הבארט הוא פשוט מטורף.. אם אתה פוגע במישהו בכל מקום חוץ מהראש, זה משאיר לו שני פסי בריאות - אם הוא בטווח של עד 100 מטר אתה יכול לירות בו פעם אחת עם אקדח (נשק מדויק להפליא, משום מה) והוא מת. אם אתה פוגע בראש, זה כמובן מוות מיידי, כמו עם שאר נשקי הצלפים.

אני מודע לכל לזה... ועכשיו אני בדרך כלל עם המדיק... עם הצלף זה נחמד רק כשזה מתאים לסגנון המשחק ובטווחים רחוקים מאוד בבינוני קרוב עדיף את המדיק שהנשק שלו מאוד

מדויק ... לא אהבתי גם את הכוונת הענקית של הבארט (בניגוד לנשקים אחרים ...מרחוק זה ממש מסתיר את את כל הראש) וחוסר הדיוק שלו שאני לא יודע אם זה בגלל שככה הוא אמור להיות או שזה בגלל הפינגים לחו"ל , אתה יכול להשאיר את הכפתור לחוץ אחרי שאתה יורה ואז תוכל לראות גם איכן פגעת בדיוק 

הבעיה עם האקדח היא שיש לו את ההדף הענק שלו אחרי כל יריה מה שעושה אותה קצת בעייתי אם אתה רוצה להרוג מישהו רק עם האקדח...

ד"א צוות של א"ט 2-3 יכול להיות כוח מאוד חזק נגד כל הרכבים במשחק

מי שלא ידע גם... אפשר לעשות את "נקודת ההשרצה" על מפקד הכוח (לא המפקד הגדול) ואז אתה צצים בדיוק לידו איפה שהוא נמצא אבל זה תלוי בעוד כמה דברים כדי שזה יקרה

ככה שאם יש לכם איזה צוות טוב לדוגמה 2-3 א"ט 2 מהנדסים וטייס טובים ... מדיקים ... אתם כל הזמן יכולים לחזור להיות ביחד מהר

אין הרבה מה לעשות כנגד צוות א"ט טוב חוץ מלנסות ולברוח תוך כדי חיסול כמה שיותר מהם הבעיה היא שאם הם טובים הם לא יהיו באותו מקום אלה בכמה נקודות

ואז עד שתבין מאיפה זה בא לך אתה אבוד (ד"א לפגוע בטנק רק מאחור איכן שהשיריון שלו חלש) אבל אם אתם בצוות של שיריון (גם כמהנדסים) אז אפשר לחפות אחד על השני

ועוד יותר חשוב לתקן אחד את השני ואז אתם גם הופכים להיות מאוד חזקים

המאגיסט גם דיי מאכזב גם בשידרוג שלו ... אם אתה לא דיי קרוב אז יש יותר מידי סטייה ואוייב טוב אם נשק אחר ומדויק יכול להיות קצת בעייתי

ד"א מה נסגר עם הפינגים לחו"ל ? שמתי שזה בגלל שהורידו את אתרי ההורדות של אימיול אז כולם עברו למקורות מעבר לים מה שגורם לעומס הרב לחו"ל...

נ.ב אני תמיד אומר שאין דבר כזה נשק של נובים ... יש נובים שלא יודעים להתמודד עם זה פשוט

פורסם

אנחנו צריכים לפתוח קלאן HWZONE ואחרי זה צריך ליפתוח שרת,כשיש 16 אנשים בקלאן זה ממש לא בעיה לשלם על שרת.

נגיד שרת עולה 400 שקל +- אז כול אחד משלם 25 שקל בחודש שזה ממש כלום!

חברה תיראו איזה זול:

http://www.hostxpress.co.il/Games.php

שרת BF2 32 שחקים 240 שקל לחודש!

עוד מעט אני מתחיל לעבוד אני אולי יקנה איזה שרת :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי שאנחנו מעט מדי בשביל שרת

פורסם

שיחקתי כרגע ב dalian plant תיראו איזה תוצאה  :xyxthumbs:

dp3ha.th.jpg

נקודה אחת יותר מהשיא הקודם חיחיחי...

פורסם

ממתי אקדח מדויק? הטווח היעיל לאקדח הוא 50 מטר. זה בדיוק כל הסיפור. הוא צריך להיות חזק אך לא מדויק.

אגב, השרת הוא לא ranked....

פורסם

אם אתה יודע להשתמש באקדח ב-BF2, הטווח היעיל שלו מתקרב ל-100 מטר.. צריך רק לדעת לכוון טוב.

EvilSting -ה-M203 הוא הנשק היחידי במשחק שהוא One Shot Kill ודאי ויעיל לטווחים ארוכים. הוא overpowered בטירוף.

פורסם

אם אתה יודע להשתמש באקדח ב-BF2, הטווח היעיל שלו מתקרב ל-100 מטר.. צריך רק לדעת לכוון טוב.

EvilSting -ה-M203 הוא הנשק היחידי במשחק שהוא One Shot Kill ודאי ויעיל לטווחים ארוכים. הוא overpowered בטירוף.

גם הspraw/eyrx.

פורסם

מישהו יכול להסתכל בstats שלי ולהגיד לי מה חסר כדיי להתקדם לדרגה הבאה ?

(קליק על החתימה)

thank you :)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסתכל בstats שלי ולהגיד לי מה חסר כדיי להתקדם לדרגה הבאה ?

(קליק על החתימה)

thank you :)

נקודות זה הדבר היחידי שחסר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים