עבור לתוכן

באיזה תפקיד אתם אוהבים לשחק בBATTLEFIELD2

Featured Replies

פורסם

חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו

ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

פורסם

אתה לא תצליח ליפתוח קבוצה,כבר ניסיתי.

אבל עם תצליח אני בפנים!

פורסם

medic הכי הרבה

sf

פורסם

מה זה SF? ואני גם משחק MEDIC....

פורסם

הרבה medic וAT....

אבל כמובן שמגוונים כל הזמן...

פורסם

אני קורה לו SF  :screwy: (special force)

זה הראשון עם הc4 ....

פורסם

Special Forces^.

הרבה medic וAT....

אבל כמובן שמגוונים כל הזמן...

מה זה AT???

FOR GOD SAKE קשה לכם ליכתוב תפרוש המלא???

פורסם

AT

anti tank

נגד טנקים ^^

פורסם

המקצועות והנשקים לא כ"כ מאוזנים במשחק.

אני לא מצאתי סיבה לקחת assault, גם עם הG3 אין סיבה טובה לקחת את הפק"ל הזה.

החובש חזק מידי כיוון שהוא מרפא את עצמו וכיוון שהוא נותן הכי הרבה XP וכיוון שאם הוא מחיה מישהו הוא חוסך לקבוצה נקודה.

לדעתי היו צריכים להסתפק בנקודה אחת על revive.

כדי להמחיש כמה הוא חזק: הייתי בקבוצה חלשה שהשחקן הכי טוב שם היה עם 30 נקודות. מולנו הייתה קבוצה מעולה שטבחה בנו. כיוון שכולם בקבוצה שלי היו חובשים, לא ירד לקבוצה שלי ניקוד ובסוף ניצחנו קבוצה של תותחים.

הengineer מקבל מעט מידי XP. יש לו פק"ל חשוב והמשחק לא מתמל מספיק עבורו.

ה-SF נחמד.

הרובה של הAT חלש מידי. הMP5 עושה מעט מידי נזק (היו צריכים להוסיף טיפה, לא הרבה) והDAO-12 לא מדויק.

ואגב. האקדחים חלשים מידי....

פורסם

אגב. התותח של המסוק של הMEC (מי 28) חזק מידי ואילו של הסינים חלש מידי.

המשחק צריך לעבור עוד tweak-ים רבים....

פורסם

האקדחים אמנם חלשים (בצדק, אם כי כמה פגיעות מדויקות בראש והאויב גמור), אבל הם מפצים על זה בזכות הדיוק המדהים שלהם.

פורסם

Medic, anti tanker and tanker.

פורסם

assault וכל מפה שיש בה מטוס אני נמצא אני כל כך אוהב להפציץ מלמעלה שם אני כמעט לא פגיע...

הניק שלי הוא ISRAEL_AIR_FORCE ואני משחק בסרבר Free for all.

יש איזה סרברים מהירים שאתם מכירים שפתוחים לכולם??????

פורסם

גם אני בהתחלה חשבתי שה assault הוא סתם עד שלמדתי להשתמש המטול שלו ... אני הורג אותם בשלשות!!! זה כזה נשק חזק ! אני מסתובב איתו ואפילו אם מישהו מפתיע אותי מקרוב פתאום אז קופצים אחורה ומפילים אחד לריצפה אפילו שזה לא הכי הגיוני ובמקרה כזה המטול לא אמור להתפוצץ בכלל במשחק זה עובד

מה גם שאחרי קצת אימון מתחילים לצלוף איתו למרחקים :xyxthumbs:

הבעיה היא שהמטול נגמר מהר (כמו גם לא"ט שנגמרים להם מהר הטילים) אז כל פעם צריך לחפש הספקה או איזה אחד עם פק"ל מאג ולנג'ס לו

יש את המהנדס שהוא נחמד עם המוקשים שלו הבעיה היא שבדרך כלל כל הנובים מהקבוצה שלך לא יודעים לזהות מוקש עולים עליו ואז אתה נענש

אני איתו כשאני משתלט על הטנק אז ככה אפשר לתקן אותו

הדבר שאני הכי אוהב לעשות זה לקחת את הטנק ולעשות Search & Destroy לכל המסוקים... אין זה אחד הדברים הכי שווים במחשק להוריד מסוק עם 6 איש עליו ! אני כל הזמן מדמיין איזה 6 הולנדים\צרפתים\גרמנים\ברטים מעוצבנים :lol: :lol: :lol:

יש את המדיק שאני אוהב לבוא לאיזה קמפר מאחור ולעשות לו את ה-C-L-E-A-R- וככה להרוג אותו

עם הSF אני מניח C4 על הטנקים אבל אני לא מפוצץ אותם עד שאני רואה אותו שהוא מסתובב ורואה אותי עם השלט ... :lol: איזה רשע אני חחח

גם עם מתקמפרים אני מניח להם C4 ומרים אותם באוויר ... או שמים במסוק של האוייבים ומרימים אותו באוויר אחרי שתי שניות כשאין להם מושג מה קרה

או שאפשר להכניס אז זה לתוך העמוד של הדגל בלי שיראו 8)

ד"א מסוק עם שני מהנדסים הוא מאוד חזק כי כל הזמן אפשר לתקן אותו במיוחד כשיש טייס טוב שיודע לשלוט על המסוק ולשים לב לטנקים (ע"ע ציידי מסוקים)

הצלף הוא אכזבה גדולה מאוד גם כוונת חרא גם עד שהוא יורה וגם הוא לא מדויק עדיך כבר את הנשק של המדיק (אני מדבר פה רק על השדרוגים)

אבל מה שנחמד זה שאפשר לצלוף בטייסים... אני יכול להתקמפר על גג על המשחק עד שאני מוריד את הטייס... זה כזה כיף :lol:

בקיצור אני בפנים !

פורסם

מי שמעוניין לשחק יחד, המסנג'ר שלי הוא: elikariv@hotmail.co.il

אני חדש במשחק, קניתי אותו רק אתמול, אז קחו בחשבון :)

האם מישהו משתמש בצ'אט הקולי המובנה שיש במשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים