עבור לתוכן

יש מצב שאני יוכל להשיג את הכרטיס מסך GTO2 השבוע או תחילת שבוע הבא?

Featured Replies

פורסם

אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?

פורסם

לא נראה לי

יש שני חנויות שמוכרות אותו, תתקשר לשניהם ותראה מי יכולה לספק ראשונה, תגיד שאתה מוכן גם לשלם כפול על הכרטיס ;)

פורסם

למה אתה שואל פה ולא את החנות אחי?יש בנועה!

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4221

אתה מחכה שיהיה בעוד חנויות כדי שיהיה יותר זול או מה?

והסתכלתי במפרט שלך אחי וראיתי ששמת הארד דיסק של 120GB תראה מניסיון זה לא יספיק לך כל המשחקים החדשים תופסים מלא מקום וגם אתה תוריד סרטים שירים וזה לא יספיק לך חבל לי יש 80 ג'יגה ואני רוצה להביא 200 עכשיו ,חבר שלי קנה 200 וזה גם לא מספיק לו וזה לשימושים של משחקים סרטים ושירים קיצר תקנה דיסק של 200 ג'יגה כמה זה כבר יותר 150 שקל?חבל

פורסם
  • מחבר

למה אתה שואל פה ולא את החנות אחי?יש בנועה!

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4221

אתה מחכה שיהיה בעוד חנויות כדי שיהיה יותר זול או מה?

והסתכלתי במפרט שלך אחי וראיתי ששמת הארד דיסק של 120GB תראה מניסיון זה לא יספיק לך כל המשחקים החדשים תופסים מלא מקום וגם אתה תוריד סרטים שירים וזה לא יספיק לך חבל לי יש 80 ג'יגה ואני רוצה להביא 200 עכשיו ,חבר שלי קנה 200 וזה גם לא מספיק לו וזה לשימושים של משחקים סרטים ושירים קיצר תקנה דיסק של 200 ג'יגה כמה זה כבר יותר 150 שקל?חבל

אני עכשיו יתקשר לנועה ואני ישאל אותם ובקשר להארדיסק אני לא עד כדי כך שם מלא סרטים ומשחקים עד עכשיו יסתדרתי טוב מאוד עם 30 ג'יגה אולי אני יקנה 160 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

אמרו לי בנועה שיש מחסור כלל עולמי בכרטיס X800GTO2 והם הזמינו איזה 15 יחידות והם יגיעו כנראה שבוע הבא

פורסם
  • מחבר

תשמע דרך אגב הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה X800GTO3 ?

אמרו לי שיש כזה למרות שזה לא נראה לי נכון תענו לי אתם

וגם האם מישהו יודע כמה אחריות מקבלים בפנדה אם אני קונה את הכרטיס הזה כי בנועה מביאים רק שנתיים?

פורסם

אני מניח שאתה מביא את הכרטיס הזה בשביל OC לא? משמעות הדבר שהאחריות תפוג בכל מקרה אז לא הייתי דואג לזה.

פורסם

תמיד אפשר לשחק את עצמך אידיוט:"אבל אבל שיחקתי דום שלוש והייתי בבוס האחרון ואז המחשב נפל!" או משהו בסגנון...

ברגע שהלבה שרופה,אין להם שום דרך לדעת מה קרה לכרטיס.

פורסם

תמיד אפשר לשחק את עצמך אידיוט:"אבל אבל שיחקתי דום שלוש והייתי בבוס האחרון ואז המחשב נפל!" או משהו בסגנון...

תגידו, יכול להיות שזה קרא בגלל שלחצתי הרבה על Ctrl?

פורסם

יש BIOS, שלמיטב ידיעתי הוא לא ממוקם בליבה (מסיבות די ברורות), שאפשר לקרוא אותו גם אחרי שהליבה נשרפת בעזרת מכשירים מיוחדים (טוב לא בדיוק מיוחדים, לחבר אותו למקום אחר פשוט), לפעמים רשום שם כמה פעמים שינית מהירויות לכרטיס (טריק של מטרוקס אם אני לא טועה), וגם מספר הצינורות הפתוחים רשום שם

פורסם

אהאה ולכל טכנאי ישראלי שמרוויח 25 שקל לשעה יהיה אחד,נכון?

פורסם

מה קשור טכנאי ? מדברים איתך על מעבדות לדברים האלה ששולחים את הכרטיסים במידה והטכנאים לא מגלים מה קרה

פורסם

bs.

טכנאי מן הסתם יושב במעבדה,שרפתי שלושה כרטיסי מסך ולא עלו על זה.

ולא יעלו.

אנשים בארצות הברית שעשו OC מטורף והכרטיס נשרף להם קיבלו חדש.

אם בארצות הברית לא עלו על זה גם בארץ לא יעלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים