עבור לתוכן

בעייה רצינית עם הכרטיס מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו!!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה.........בכרטיס שלי......geforce 5700 יש בעייה........כשאני מפעיל את המחשב אז הוא עושה ארטיפקטים אפילו על ההתחלה עוד רק כשהמחשב נפתח ואפילו לא עלה......וזה רציני........הוא סתם רושם מספרים ומעוות הכל...........אבל הבעייה האמיתי היא........שבכל מחשב אחר חוץ משלי הוא פועל נורמלי!!!!!!!!!!!!! ואצלי במחשב כל כרטיס מסך חוץ ממנו פועל!!!!!!!!!!!! וזו בעיה כי אני תקוע עכשיו עם geforce mx440 :'( ואני לא יכול עכשיו לקנות כרטיס חדש........מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

תנסה למחוק את הדרייברים ואת הDX9.0C ותתקין הכול מחדש...

הכרטיס שלך בC@?

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא באובר...........אגב........איך דרייורים יכולים להשפיע עליו עוד לפני שהמחשב עלה????? הוא עושה ארטיפקטים על ההתחלה!!!!! אבל בכל מחשב רגיל הוא בסדר!!!!! כבר עידכנתי ביוס ללוח......... :'(

פורסם

איזה מחשב יש לך?

ועל איזה מחשב אחר בדקת אותו?

פורסם
  • מחבר

על שלושה מחשבים בעבודה של אבא שלי ועל עוד 2 מחשבים בבית......ואצל כולם זה בסדר חוץ מהמחשב שלי אבל כל כרטיס אחר כן פועל אצלי!

פורסם

אולי בעייה בספק?

פורסם
  • מחבר

אז למה כל האחרים פועלים????

פורסם

ניסית כרטיס שהוא יותר חזק מה5700?

פורסם
  • מחבר

אהה חח לא.......רק geforce 4, 5500 ורדאון 9600 רגיל

פורסם

יכול להיות שהספק לא מספק לו מספיק מתח וזה מה שגורם לכל התופעות שתיארת, ובגלל זה הכרטיס פועל טוב במחשבים אחרים

פורסם
  • מחבר

אז ככה......זה פועל אצל אח שלי......יש לו ספק 350 ג'נרי וזה פועל אצלו.........ואצלי יש 350 של hec וזה לא פועל

זה הדבר הכי מוזר שקרה לי...........זה כאילו שהלוח והכרטיס מסך ברוגז :silly:

פורסם

הדיון שלך ננעל + אתה מקבל אזהרה ראשונה.

תקרא את חוקי הפורום ותפנים איך כותבים כותרת נורמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים