עבור לתוכן

זכרונות סמסונג

Featured Replies

פורסם

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי)

שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ?

אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

פורסם

המופרסמים הם מקוררים (שהPCB עצמו מיוצר ע"י סאמסונג) ומשתמשים בשבבי CTL בניגוד לDTL בחדשים

פורסם
  • מחבר

המופרסמים הם מקוררים (שהPCB עצמו מיוצר ע"י סאמסונג) ומשתמשים בשבבי CTL בניגוד לDTL בחדשים

עכשיו קצת הסבר מה זה ?

אז אתה אומר שהזיכרונות האלה שבזיגזג הם לא הכי טובים לOC?

פורסם

אני מקווה שזה לא מה שהוא אומר כי הם כן טובים ל OC .

אולי לא יגיעו ל 230 + FSB אבל בהחלט כן יגיעו רחוק.

זה ידוע שאורן לא מחזיק חומרה שהיא לא טובה ל OC וגם בדרך כלל אם תשאל אותו הוא כבר בדק כמה זה יכול להגיע.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אשלח לו איי מייל אני אשאל אותו עליהם

אבל מכל מקרה מישהו יכול להסביר לי על מה שscorpion רשם? (pcb\clt\dlt)

פורסם

PCB= הלוח שלעיו יושבים השבבים, המודול עצמו

CTL= סוג מסויים של שבבים מתוצרת סאמסונג שמאוד טובים לOC

DTL= ההמשך של CTL רק שאיכות הOC שלהם נמוכה ביותר

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר ;)

אז זה אומר שהPCB של הDLT הוא לא מייוצר ע"י סמסונג ?

אם כן זה משנה משהו רציני ?

ואין על הזכרונות הנ"ל שום קירור ?

פורסם

הDTL זה שבב כמו בCTL רק עם יכולות oc גרועות

אתה יכול לקנות גם זיכרונות של מושקין או קורסאיר עם CTL או DTL

אבל הכי טובים יהיו הסאמסונג המקוריים

ותמיד יש הבדל בחברות

ככה שאפילו אם תקנה זיכרון של מושקין זיכרון של קורסאיר וזיכרון של סאמסונג ולכולם יהיו שבבי CTL עדיין לא כולם יגיעו לאותו מרחק (בoc כמובן)

ויש על הזיכרונות קירור

פורסם

מי אמר שהסמסונג טובים יותר ממושקין\קורסאיר? הם נחשבים ללהיט בגלל יכולת הOC והמחיר הטוב משמעותית שלהם בחו"ל.

עכשיו, אם תשים לב למודל הנמצא בזיגזאג- M368L3223DTL-CB3, אלא לא הסמסונג המפורסמים ביכולת הO\C שלהם, את הצ'יפים האלה סמסונג הגיעה לקראת צאת הDDR400 שלהם (שהוא גרוע מאוד ד"א), הרי אנשים לא היו קונים אותו אם יש זיכרון 2700 שמגיע ל230, נכון?

בכל מקרה, היום התקשרתי לזיגזאג לשאול אם יש סיכוי שיש סטיק או שניים של הCTL, הם אמרו שאין להם.

אני ממליץ לך לבדוק את הזיכרון של Winbond שנמכרים בPCH וגם בעלי יכולות OC טובות...רק תבדוק שהם מקוריים של WINBOND ושהם מגיעים עם הצ'יפים בגרסאת הBH-6) 6NS).

פורסם
  • מחבר

אני אלך על הזכורונת האלה שיש אצל זיגזג

במילא אני לא אנסה לעבור את ה140-150 FSB

ולפי מה שהבנתי הם יעמדו במהירות הזאת יפה

ושוב תודה על העזרה ;)

פורסם

בבקשה , ובהצלחה.

דרך אגב אנטי וירוס - אני ממש לא מבין את השיגעון שלך ל 230MHZ הרי רוב האנשים יהיו שמחים מאד עם 160-190.

אין צורך להשתגע על זכרונות ולחפש בנרות , קונים מחברה טובה ויותר חשוב חנות טובה ואז יהיה OC מוצלח.

פורסם

מי אמר שהסמסונג טובים יותר ממושקין\קורסאיר? הם נחשבים ללהיט בגלל יכולת הOC והמחיר הטוב משמעותית שלהם בחו"ל.

עכשיו, אם תשים לב למודל הנמצא בזיגזאג- M368L3223DTL-CB3, אלא לא הסמסונג המפורסמים ביכולת הO\C שלהם, את הצ'יפים האלה סמסונג הגיעה לקראת צאת הDDR400 שלהם (שהוא גרוע מאוד ד"א), הרי אנשים לא היו קונים אותו אם יש זיכרון 2700 שמגיע ל230, נכון?

בכל מקרה, היום התקשרתי לזיגזאג לשאול אם יש סיכוי שיש סטיק או שניים של הCTL, הם אמרו שאין להם.

אני ממליץ לך לבדוק את הזיכרון של Winbond שנמכרים בPCH וגם בעלי יכולות OC טובות...רק תבדוק שהם מקוריים של WINBOND ושהם מגיעים עם הצ'יפים בגרסאת הBH-6) 6NS).

הסאמסונג הגיעו יותר רחוק מכל קורסאיר ומושקין

שעזרתי לTUXX לבחור את המערכת שלו עמדו בשיקול הזה

MUSHKIN VS. CORSAIR VS. SAMUSNG כולם עם צ'יפים של סאמסונג (הCTL) כמובן....

ולבסוף בחרנו את הסאמסונג מכיוון שהוא היה הטוב מכולם וגם זול משמעותית (אני מדבר כאילו אני בחרתי.... :P זה של tuxx בכלל...... :'()

פורסם

סקורפי, אתה טועה..עוד לא ראיתי סמסונג שהגיעו ליותר מ243 לעומת אלה של קורסאיר ומושקין דווקא.

ושוב, היתרון שלהם הוא המחיר המעולה שלהם, לא דווקא ביכולת OC טובה יותר.

נ.ב- אל תשכח שצריך BURN-IN של שבועות כדי להביא אותם לכאלה תוצאות.

פורסם

נחכה שTUXX יגיע

יש לו איזה שמונים ביקורות על כל אחד

פורסם

אין שום ביקורת שבה יהיה כתוב שהגיעו לככה וככה אחרי חודש של Burn-In, הם כותבים תוצאות מידייות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים