עבור לתוכן

atp 3 + onbord sound=??

Featured Replies

פורסם

האם השילוב של כרטיס או בורד (g4a4) וATP3 הולך ?

כי לפי מה ששמעתי לרמקולים האלה יש חיבור שונה מהבננה הרגילה ?

פורסם

הולך יפה מאוד, החיבור שלהם רגיל ביותר...

פורסם

ילך יפה ביותר

האיכות תהיה גם כן סבירה בהחלט

אין טעם לדעתי לקנות אפילו כרטיס קול נוסף מכיוון שבכרטיסי הקול שמגיעים עם הלוחות החדשים בד"כ יש צ'יפים טובים וההבדל היחיד בינהם לבין כרטיס קול "רגיל" הוא ניצול המעבד

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שאפשר אפילו לוותר על הפורטיסמו 2 שתככנתי ?

פורסם

תלוי בלוח. יש לוחות עם כרטיס 4 או אפילו ששה ערוצים, אז זה הלוח שלך, שתומך בהם, אז כן, אל תקנה. אבל אם לא, אז תקנה, לשימוש סראונד, אם תרצה.

פורסם

תלוי בלוח. יש לוחות עם כרטיס 4 או אפילו ששה ערוצים, אז זה הלוח שלך, שתומך בהם, אז כן, אל תקנה. אבל אם לא, אז תקנה, לשימוש סראונד, אם תרצה.

ATP3 זאת מערכת 2.1. על איזה סראונד אתה מדבר בדיוק ?

כל כרטיס סטריאו פשוט יספיק לרמקולים האלה. יש להם אפילו הדגשה של טרבל ובס, מה שישפר עוד את איכות הסאונד.

פורסם

לא הצלחתי למצוא בשום מקום איזה צ'יפ סאונד יש ללוח הזה... מישהו יכול להזכיר לי? אם זה ה-Cmedia הנחמד אז תשאיר אותו ללא שום ספק, אם זה ה-AC97 זה כבר יהיה תלוי אם תיהיה מרוצה או לא.

פורסם
  • מחבר

" AC'97 Audio standards have been improved to rev 2.2 which allows for 6ch audio.

"

לקוח מtweak town הנה הביקורת

מה אתה אומר לנסות ואז להחליט ?

פורסם

אם זה כן ac97 הייתי מוותר מראש

אבל חבל לבזבז כסף ולראות שזה בסדר

תחבר ותראה

לא נשמע טוב תחליף

אחרת זה סתם ביזבוז כסף

פורסם

באחת מהביקורות (או בכתבת וידאו?) על הלוח, צוין שהכרטיס קול יותר טוב מהממוצע (יחסית למובנים על הלוח אם)..

חוץ מזה שאפשר לקנות (במידה ולא מרוצים) את הפורטיסימו (או אפילו את הMuseXL אם אתה לא מוסיף רמקולים בקרוב (תומך עד 4.1)

פורסם
  • מחבר

טוב כשאני אקנה אותו אני אנסה ואבדוק ואז אחליט אם מתאים\לא מתאים לי

תודה לכולם על העזרה ;)

פורסם

ה-MuseXL סתם עולה יותר מידי.

אני קניתי את ה-Zoltrix Nightingale Sound ב-70 שקלי וחוץ מהחברה אין שום הבדלים, שניהם מבוססים על אותו שבב!

פורסם

חוץ משלזולטקריס (עומר 8.....? ;D ) שלך אין יציאה דיגטלית ולmuse xl כמדומני יש.... תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

בשניהם אין, אבל לזולטריקס יש אפשרות להוסיף עם כרטיס הרחבה קטן.

עריכה:

עוד יש להזכיר שהחיבורים של הזולטריקס מצופים "זהב", עוד פלוס קטן על ההרקולס.

פורסם

אבל יש את הMUSE 5.1 DVD כן יש לו וגם יש לו תמיכה בפורמטים אחרים........ והוא עולה רק טיפה יותר מהMUSE הרגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים