פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים עשיתי חלון במארז ... ואני עכשיו הולך לקנות לד ... מישהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ??? ואיך אני מחבר את הלד לספק ??? (אם תעשו לי מין רשימה מדויקת כזאת שאני ילך לחנות וידע בדיוק מה להגיד להם, זה יהיה ממש נדיב מצידכם ! ואני יודה לכם כל חיי )
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים רואה למעלה יש כזה כפתור עמוד ראשי ? קצת שמאלה רואה חיפוש ,בדיוק אל תתביש להשתמש בו בבקשה
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר אם אתה יודע את התושבה וכבר תרחת להגיב ....לא יכולת לכתוב את התושבה ????? מה הקטע שלך ??????? מה זה צבא ???? זה רק פורום !!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים קודם כל תירגע קצת עם סימני השאלה והקריאההנושא הזה נשאל כבר בעבר אז כתפור החיפוש ייתן לך תוצאות שיניבו לך פירות בפחות מדקה...........
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אין קשר, למה להתחיל למלאות פה אם אני יכול להביא לך קישור שיסביר לך אותו דבר שאני הולך להגיד ? ולמה עצבים ? :
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר מצטער ...... :-\ :-\ :-\אם תוכל לענות לי פה זה יהיה ממש טוב !כי לא מצאתי (ונשבע לך שחיפשתי !)אז בבקשה תענה לי ... זה ממש חשוב לי !
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אוקי,אם אני לא טועה לפי החישוב שלי אתה צריך נגד 50קילו הום , זה אם אתה מחבר לספק[לחיבור של 12v] מקווה שעזרתי 8) נ.ב :לכל מומחים האלק' אם טעיתי תקנו אותי אני ישמח ללמוד
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים למה שהוא לא ייתחבר ישירות ל5 וולט של הספק?אולטרא ברייט לד למיניהם שאני מניח שבהם הוא יישתמש מסתדרים עם 5 בכיף...
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים למה שהוא לא ייתחבר ישירות ל5 וולט של הספק?יש יציאה כזאת בכלל? מה זה של הכונן הדיסקטים ?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים למה שהוא לא ייתחבר ישירות ל5 וולט של הספק?יש יציאה כזאת בכלל? מה זה של הכונן הדיסקטים ? נכון יוצאים כל מיני חוטים מהספק והם מסתדרים בצורה של כבלים, הנפוצים בסדר עם אדום, צהוב ושחור?אז צהוב זה 12Vאדום זה 5V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.