פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BANהוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אממ תלך לתמיכה הטכנית של EA יש להם שם קטע מיוחד שמסביר מה כל שגיאה של Punkbuster אומרת ואיך לתקן אותה.אין לי את הלינק המדויק אבל תנסה לחפש.http://www.google.com/search?hl=en&hs=9WG&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&q=punkbuster+inadequate+os+in+bf2&spell=1אולי זה יעזור... ראיתי ששם אומרים שאתה חייב לרוץ במצב Administrator ב- Windows בכדי שלא תהיה לך השגיאה הזאת.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים זה אתה נכנס נתנים לך באן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים PB מתעדכן אוטומטית אבל יכול להיות שיש לך בעיה בחיבור מול PBיכול להיות גם firewall שחוסם את העדכוןאני לא בתוח אבל תריץ - http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-bf2.php
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים הייתה לי את הבעיה הזאת בגלל ששיניתי את אחד הקבצים מהמשחק......במקרה שלי זה היה e5.0001~ כי חשבתי שהוא וירוס או שתתקין את המשחק מחדש או שתשחזר את המחשב לזמן המחיקה.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים הייתה לי את הבעיה הזאת בגלל ששיניתי את אחד הקבצים מהמשחק......במקרה שלי זה היה e5.0001~ כי חשבתי שהוא וירוס או שתתקין את המשחק מחדש או שתשחזר את המחשב לזמן המחיקה.כן, כבר שאלתי אותו אם הוא שינה קבצים, והוא אמר לי שהוא עשה reinstall למשחק.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים זה תשובה שנתנו לי מאתר בפורום בחו"ל לגבי בעיה שיש לי עם Punkbuster אני חושב שזה יכול לעזור גם לך.... Manual Punkbusterupdate:On www.evenbalance.com go to: Battlefield 2/DownloadDownload the PBWEB.exe (it is right on top) into your pb filearchiv in your Battlefield 2.Start the pbweb.exe and it will update itself.You only have to download the pbweb onetime.I use this every week. עריכה: בגלל שאני נחמד אני יצרף לך את הקובץ כל שעליך לעשות הוא לשים אותו בתיקייה PB להפעיל אותו ולחכות ואז תקווה שהבעיה שלך הסתדרה תחזור אלינו עם תשובות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר זה תשובה שנתנו לי מאתר בפורום בחו"ל לגבי בעיה שיש לי עם Punkbuster אני חושב שזה יכול לעזור גם לך.... Manual Punkbusterupdate: On www.evenbalance.com go to: Battlefield 2/Download Download the PBWEB.exe (it is right on top) into your pb filearchiv in your Battlefield 2. Start the pbweb.exe and it will update itself. You only have to download the pbweb onetime. I use this every week. עריכה: בגלל שאני נחמד אני יצרף לך את הקובץ כל שעליך לעשות הוא לשים אותו בתיקייה PB להפעיל אותו ולחכות ואז תקווה שהבעיה שלך הסתדרה תחזור אלינו עם תשובות. וואי אחי אני לא מאמין זה יסתדר לי :yelclap: תודה רבה לך :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.