פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יפה לכם בתמונת אנשים..וזה אני ו....(חח זקן ב21 עוד מעט..)..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים הנה אני וחבר שלי בKrispy Kreme Doughnuts :xyxthumbs: הנה בצד שמאל אני + הMarine Haircut אני עוד פעם *אני יודע שיש לי בעית פצעי בגרות :\\\\\ ואני בן 18 ו4 חודשיים ואני גר בGrand Rapids, MI USA
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יפה לכם בתמונת אנשים.. וזה אני ו....(חח זקן ב21 עוד מעט..).. ואתה באמת מצפה שאנשים יסתכלו איך אתה נראה???
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים הנה אני וחבר שלי בKrispy Kreme Doughnuts :xyxthumbs: הנה בצד שמאל [] אני + הMarine Haircut ] אני עוד פעם [] [glow=red,2,300] *אני יודע שיש לי בעית פצעי בגרות :\\\\\[/glow] ואני בן 18 ו4 חודשיים ואני גר בGrand Rapids, MI USA חבר אתה חייב לטפל בזה! תשים משחה משהו אבל מה זה??
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יעבל, תעשה לי שדון!!!!1111מסטול טילים הא?בכול מקרה כשאקבל את המצלמה מהתיקון (ואקנה כבל USB חדש) אעלה תמונות שלי...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אתה יודע, כל החדוא... לא להפעיל ציוד כבד אחרי שפותרים אינטגרלים כדוריים... don't drink and derive
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים הלכתי כבר 3 פעמיים!בישראל היא הביאה לי משחה שלא עזרה!בארה"ב היא הביאה לי משחה שעזרה לתקופה ואז הפסיק לעבוד ואז הביאה לי כדורים שלא עוזרים כל כך...ואז היחא הביאה לי עוד משחה קצת יותר חזקה ששורפת את הפנים שלי ואז גם עוד כדורים שעדין לא לקחתי (כי אני חייב לסיים את הכודרים יש לי עכשיו)בכל מקרה שום דבר לא עוזר !וזה גם מציק לי יותר מלכם אז בלי הרבה תגובות וירידות על זה... בבקשה
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אה?! יש פה משתמשים בפורום שהם מכדורי חוץ מ-slim_shady?נוכחבכיתה של דימיטרי(slim)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.