עבור לתוכן

מה ההבדל בין מקלדת ועכבר אלחוטיים לכאלה שמחוברים בחוט?

Featured Replies

פורסם

מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד?

תודה.. ;)

פורסם

מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד?

תודה.. ;)

לפי מה שאני יכול להעלות בראש ומה שראיתי זה קודם כל יתרונות של עכבר+מקלדת על חוטי

יותר נוחות אפשר לקחת אותם לחבר את המחשב לטלבוויה ואז להעביר את המקלדת כירצונך זה די נוח :)

אם בדרך כלל כאשר יש טוחים ובלאגן והכול מסתבך כמו אצלי אז בוודאי זה חוסך מקום ואין כזה דבר "החוט של העכבר ניתפס" ואז צריך למצוא מאיפה כל הבאלגן התחיל..

דבר נוסף חיסרונות בעל חוטי קודם כל המחיר בדרך כלל ראיתי שזה יותר יקר דבר נוסף זה עובד על בטירות וכנראה שצריך להטעין אותם אך אני לא בטוח בכך צריך לבדוק זאת יש לך כוונה לקנות עכבר או מקלדת על חוטים ?

פורסם
  • מחבר

תודה אני אחכה לעוד תגובות מאנשים שיש להם אלחוטי ויש להם ניסיון עם זה.. :smile1:

פורסם

אם מעולם לא היו לך עכבר\מקלדת אלחוטיים (כמו dufuS) תראה בהם רק ייתרונות. מהרגע שקנית אתה רואה בעיקר חסרונות. תראה, זה לא שאתה יכול לקחת את המקלדת עכבר לאן שאתה רוצה, יש לך מגבלת מרחק דיי קרובה (משו כמו 2-3 מטר) התקשורת לעיתים קרובות רעועה (ותגיד לי שלא תתעצבן מוות שהמקלדת עכבר שעלו לך 350 שקל מפספסים תנועה שלך באמצע משחק) הבטריות נגמרות בדיוק כשאתה צריך אותן והן לא נטענות לבד, צריך להטעין אותן ולשים בטריות אחרות אם אתה רוצה להשתמש במחשב בזמן שהן נטענות.

בגדול, אני הייתי מעדיף מקלדת\עכבר איכותיים וחוטיים על מקלדת\עכבר לא איכותיים באותו מחיר רק אלחוטיים

הערה: יש גם מקלדת\עכבר איכותיים ואלחוטיים אך הם עולים יקר מאוד.

נסיון שלי נובע בעיקר מהמקלדת עכבר שלי שהם הmicrosoft wireless comfort אך אני מכיר עוד כמה סטים כאלו שמעצבנים לא פחות.

עריכה: המלצה אישית: קח מקלדת נוחה חוטית (כי אותה אתה כמעט ולא מזיז אז אין סיבה) ועכבר איכותי אל חוטי עם מטען(חובה, יש אחד מעולה של לוג'יטק) או חוטי

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל עם הMX1000 ואיזו מקלדת אלחוטית של לוגיטק אני יכול ללכת בערך 8 מטר מהמחשב לפני שיש לאגים.

חוץ מזה שניהם עובדים מצויין במשחקים.

פורסם

עזבו אתכם שטויות אלחוטי זה חרא, היה לי פעם אלחוטי של LOGITECH כל כך מעצבן זה לא יאומן - פעם נגמרה לי סוללה באמצע קרב יריות עצבני במקס פיין - מאז אני רק עם חוטי ומאושר עד הגג.

פורסם

לי היה אלחוטי וזה היה סבל ענק!!! כל הזמן נתקע ממרחק רב מדי לא פועל יקר וממש לא שווה את הכסף!

פורסם
  • מחבר

למישהו פה יש ניסיון עם

MX5000

?

פורסם

DUFUS,

יש לי את הסט של לוג'יטק (EX 100).

סט מצוין ונוח,יש לי אותו חודש וחצי ואני מתכוון להשאר איתו .

ועדיין לא נתקלתי בבעיות קליטה של המקלדת והעכבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים