פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVOזה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד.מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים תלוי מה התקציב שלך, אם התקציב שלך מאפשר לך על הX850XTPE כרטיס מעולה.אם אתה מחפש כרטיס יותר משתלם, הXL יעשה גם טוב את העבודה (יש גם גירסאות VIVO שלו).
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים למה אין 6800GT?כי הפסיקו לייצר אותו ולייבא אותו לארץ....אז קשה מאוד להשיג אותו....ואין אותו בכל החברות...(מבדיקה שלי-->ובדקתי כי גם אני רציתי לקנות אבל אני הולך על הX800XL )
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר K בדקתי ובאמת יש VIVO לXL. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות את הXL + RAM או את הXTPE (מה עדיף מבחינת ביצועים?) hehe->1111
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים כי הפסיקו לייצר אותו ולייבא אותו לארץ.לא הפסיקו לייצר אותו.הייצור אמנם נהיה מצומצם יותר, בגלל שגם מפנים הרבה משאבים לייצור סדרה 7.אבל הייצור לא הופסק, אני מאמין שהיבוא לארץ הצטמצם מאוד.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים קודם כל מה שאר המערכת שלך ? ואני אישית הייתי הולך על ה X800 XT PE תלוי אבל - כמה הוא עולה ? ומוסיף זכרון בעתיד...
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים לא הפסיקו לייצר אותו.הייצור אמנם נהיה מצומצם יותר, בגלל שגם מפנים הרבה משאבים לייצור סדרה 7.אבל הייצור לא הופסק, אני מאמין שהיבוא לארץ הצטמצם מאוד.מוזר, לי אמרו שהפסיקו כבר לייצר אותו....בכל מקרה היבוא שלו לארץ הצטמצם בהחלט! (וצימצום משמעותי...!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.