עבור לתוכן

שאלה לגבי ראוטר edimax

Featured Replies

פורסם

לי רשת אלחוטית בין נייד לבין נייח

עכשיו כבר 5 פעמיים שאני מתקשר לספקית ואומר להם ת'בעיה הם לא הצליחו לפתור לי ת'בעיה אמרתי אפשר לנתק את כול הראוטר מהחשמל ומהרשת כדי שאני ישתמש בחייגן אמרו לי כן אז סבבה הוצאתי את הראוטר 5 פעמיים ואז אחד שהוא נציג אמר לי שהוא מבין ברשתות ואסור לעשות את זה עכשיו אני רוצה לדעת.

אם אני מוציא ת'ראוטר בכלל גם מהחשמל הוא הורס ת'ראוטר או משהו?

פורסם

ההודעה שלך עושה לי סחרחורת. שמעת על רווחים, סימני פיסוק, פסקאות? אם לא, אז תבדוק את הנושא.

בכל מקרה, כל מכשיר חשמלי שאתה מוציא מהחשמל ומכניס בחזרה יידפק מהר. וראוטר הוא מכשיר עדין. אם תעשה את זה על בסיס קבוע זה מאוד לא טוב בשבילו.

פורסם

ההודעה שלך עושה לי סחרחורת. שמעת על רווחים, סימני פיסוק, פסקאות? אם לא, אז תבדוק את הנושא.

בכל מקרה, כל מכשיר חשמלי שאתה מוציא מהחשמל ומכניס בחזרה יידפק מהר. וראוטר הוא מכשיר עדין. אם תעשה את זה על בסיס קבוע זה מאוד לא טוב בשבילו.

חחח באמת דבר ראשון אחי, אין לך סימני פיסוק...קשה להבין מה שאתה רוצה להגיד לנו...

דבר שני,liiight ראוטר הוא מכשיר חכם ועדין!!

לכן לא כדאי לנתק ולהחזיר את המחשב אליו...

פורסם

חחח באמת דבר ראשון אחי, אין לך סימני פיסוק...קשה להבין מה שאתה רוצה להגיד לנו...

דבר שני,liiight ראוטר הוא מכשיר חכם ועדין!!

לכן לא כדאי לנתק ולהחזיר את המחשב אליו...

תודה על החיזוק. ::)

אבל להבא, אם אין לך מה להוסיף, אתה לא חייב לשלוח תגובה. אם אתה רוצה לשאול אותי למה, אנא עשה זאת בפרטי ואני אשמח להסביר לך.

פורסם

מה אתה שואל לא הבנתי, אתה שואל אם הוצאה והכנסה של מכשיר חשמלי לחשמל הורדת אותו או אתה רוצה עזרה איפה שהאיש מהתמיכה הטכנית לא עזר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים