עבור לתוכן

פלייסטיישן 3: 120 תמונות בשנייה?

Featured Replies

פורסם

הכתבה מאתר gamer קרדיט

קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, מבטיח ביצועים יוצאי דופן בקונסולה החדשה

לאחר שכבר הכריז בעבר כי 'הפלייסטיישן 2 תציע לשחקנים עולם וירטואלי חי ואמיתי בדיוק כמו המטריקס' וכי 'בעתיד נצטרך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לשחק במשחקים האהובים עלינו', חוזר לכותרות קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, באוסף חדש של הצהרות מוזרות לא פחות.

במסגרת נאומו בכנס הבינלאומי לציוד דיגיטאלי בטוקיו, טען קוטראגי כי הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי. יש רק בעיה קטנה אפילו מסכי הטלוויזיה החדשים והיקרים ביותר אינם תומכים בקצב שכזה... אך קן מצהיר כי סוני מתכוננת כבר עכשיו לעתיד. הגיוני.

ואם כבר מדברים על טלוויזיות חדישות, חשף קן את חזונו לעתיד, בו נשתמש במסכים המשוכללים שלנו כדי... לקרוא עיתון, או לצפות במספר ערוצי טלוויזיה בבת-אחת. לדבריו מעבד ה-Cell השוכן בלב הפלייסטיישן 3 מסוגל לעבד ולהציג עשרה ערוצי טלוויזיה בהפרדה-גבוהה (HDTV) בו-זמנית, כולל אפקטים שונים בזמן אמת. מעניין מה יאמרו בקשר להצהרותיו של קוטראגי מפתחי המשחקים, המתקשים כיום לפתח אפילו גרסאות הדגמה בסיסיות עבור כותרי הפלייסטיישן 3 שלהם.

מה אתם אומרים על זה זה טוב נכון !

פורסם

לא בדיוק טוב לך תדע כמה עולה\תעלה טלוויזיה שתתמוך בקונסולה כזאת?

פורסם

מה באמת צריכים טלויזיה שתיתמוך בPS3?????????????????????????????????????????????????? :o :o :o :o :o :o :o

פורסם

לא נראה לי שצריך טלוויזיה מיוחדת כדי להפעיל את ה-ps3 , אלא כדי להשתמש בפונקציות המיוחדות האלה של - hdtv (כלומר - להציג עשרה ערוצי טלוויזיה בהפרדה-גבוהה בו-זמנית, כולל אפקטים שונים בזמן אמת) צריך טלוויזיה אשר תומכת בזה.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק טוב לך תדע כמה עולה\תעלה טלוויזיה שתתמוך בקונסולה כזאת?

מה "לא בדיוק טוב לך " זה עוד לא יצא אין תאריך ואין גם מחיר אבל יעלה בסביבות 400 $ אני חושב כי היא בתחרות עם מיקרוסופט אז זה לא היא 5000 ש"ח כמו שכולם חושבים.

וכן לא חייב טלוויזיה שתתמוך פשוט שאתה תשתמש עם טלוויזיה ישנה אתה תצתרך לשנות את הביצועים של הסוני לבנונים או לקטנים(אמרו את זה ביום שהיציגו את הקונסולה ).

פורסם

חדשות טובות גם לדבי ה PS3 וגם לגבי עידן ה TV מה שמוזר בכתבה זה המישפט הבא: "הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי"

אתם רוצים להגיד לי שPS2 מריץ מישחקים על 20FPS כי זה ממש לא נירא לי. :s05:

פורסם

לא מאמין לדבר ולא חצי דבר של סוני

על ה-PSP הם אמרו שיהיה כוח עיבוד של כמעט PS2

הדבר הזה טיפה חזק מה-PS1,אבל לא קרוב אפילו במעט לPS2

זה לא יריץ על 120FPS ואל תתנו לדבריו השועליים לעבוד עליכם.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני רוצה לראות כאן בן אדם אחד שמסוגל

להבדיל בין 30, 60 ו120 FPS בשנייה

סרטים משדרים ב24 (או מספר קרוב) וזה נראה חלק לגמרי

זה כ"כ לא משנה מעבר לגבול מסויים, כי העין לא מספיק לעבד את התמונות גם ככה

(אחרת זה היה נראה תנועה קטועה, וזה לא, אז מה זה משנה אם יש יותר FPS?)

לא נראה לי שצריך טלוויזיה מיוחדת כדי להפעיל את ה-ps3 , אלא כדי להשתמש בפונקציות המיוחדות האלה של - hdtv (כלומר - להציג עשרה ערוצי טלוויזיה בהפרדה-גבוהה בו-זמנית, כולל אפקטים שונים בזמן אמת) צריך טלוויזיה אשר תומכת בזה.

אני לא מכיר טלוויזיות שמציגות 10 ערוצים בו זמנית...

ומי בכלל יכול לראות כזה דבר? אקווה-מן מהלבוי? (ומי שראה את הסרט [הנוראי] אמור להבין)

פורסם

לא מאמין לדבר ולא חצי דבר של סוני

על ה-PSP הם אמרו שיהיה כוח עיבוד של כמעט PS2

הדבר הזה טיפה חזק מה-PS1,אבל לא קרוב אפילו במעט לPS2

זה לא יריץ על 120FPS ואל תתנו לדבריו השועליים לעבוד עליכם.

:lol::smile1::lol::smile1::lol:

פורסם
  • מחבר

שנה אחרי שזה יוצא אני קונה ככה שהיא גוק וכל הדברים האלו !

פורסם

כל פעם שיוצאת טכנולוגיה חדשה אומרים דברים בסיגנון למעשה מעל 60 שניות בן אדם לא יבחין בהבדל

לפי מה שאמרו פעם הPSP היה אמור לידרוס תDS ובינתים הDS מוכר יותר

חוץ מיזה לוקח הרבה זמן למפתחים לנצל תכוח האמיתי של הקונסולות החדשות וגם אז רק מישחקים בודדים מציגים גרפיקה ברמה באמת גבוה

על כל HL-2 ודום 3 יש הרבה מאוד מישחקים אים גרפיקה הרבה פחות טובה

תיסתכלו על הPS2 XBOX וקוביה היום ותיראו שרוב המישחקים לא סחטו את כל הכח מהקונסולות האלה ומהתמונות של הXBOX360

אין מישחק אחד בינתים שמנצל באמת את הכח בקונסולה החזקה הזות

בPS3 הציגו בינתים רק קיבצי וידאיו ובמהפכה כלום אז אני לא מצפה שניראה מישחקים אים קפיצה ענקית בגרפיקה ב2006

אני מניח שרק ב2007 יתחילו להגיע מישחקים שינצלו את הטכנולוגיה החדשה של הקונסולות הבאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים