עבור לתוכן

MX700=MX510? אותם עכברים?

Featured Replies

פורסם

אז מה ההבדל בין MX1000 ל- G7 (שהוא גם לייזר אלחוטי) :s05:

פורסם

א. ה-MX1000 משתמש ברזולוצית סריקה של 1000DPI או 800DPI אני לא זוכר בדיוק ואילו ה-G7 ב-2000DPI.

ב. ה-G7 עושה שימוש בשיטת שידור חדשה של 2.4GHZ ואילו ה-MX1000 עושה שימוש בגלי RF.

ג. ה-G7 מגיע עם שתי סוללות מסופקות בניגוד ל-MX1000 שהגיע רק עם אחת.

ד. ה-G7 יכול לקלוט באמצעות מתאם מסופק עוד רכיב USB בצורה אלחוטית.

אני מניח שישנם עוד הבדלים שלא שמתי לב אליהם, אך אלה העיקריים שביניהם.

פורסם

ד. ה-G7 יכול לקלוט באמצעות מתאם מסופק עוד רכיב USB בצורה אלחוטית.

???

פורסם

אני עכשיו כב לא כ"כ סגור על זה אבל שים לב:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716

התמונה הראשונה הימנית מופיע שם מעין משדר כזה שאתה יכול לחבר לעוד רכיב USB.

מופיע שם בעצם הHUB USB ,כרטיס המשדר והמשדר של העכבר בתצורת USB שמתחבר לHUB,בHUB ניתן לחבר עוד כמה התקני USB.

בקשר לשאלה,MX500 זהה לMX700 ואף יותר טוב ממנו ע"פ ביקורת שקראתי,ההבדל הוא הWIRELESS שבMX700 שלטענת כמה ממפעיליו מוריד מהביצועים.

MX510 נחשב היום בין העכברים הטובים ביותר לגיימרים,וגם הMX500 ,ההבדל בין השניים הוא כמות הכפתורים בכל עכבר,(MX500 יש 5 כפתורים ובMX510 יש 7 אם אני לא טועה......מלבד כמובן מהצבעים ,MX500 ניתן להשיג רק בצבע כסף ,לעומת MX510 עם צבעים אדום,כסף וכחול )

:)

פורסם

לשם מתחבר מתאם הBT שנדרש לתקשורת עם העבר.

העיקרון זה שגם יש לך "מאריך" וגם מטען באותה יחידה (במקום לתפוס שני USB).

אין היגיון לחבר לשם רכיב USB רגיל.

בקשר ל HUB אני לא בטוח שיש לו יותר מכניסה אחת.

פורסם

לשם מתחבר מתאם הBT שנדרש לתקשורת עם העבר.

העיקרון זה שגם יש לך "מאריך" וגם מטען באותה יחידה (במקום לתפוס שני USB).

אין היגיון לחבר לשם רכיב USB רגיל.

בקשר ל HUB אני לא בטוח שיש לו יותר מכניסה אחת.

כן אתה צודק..........יש לו רק יציאה אחת של USB לחיבור של דונגל BT ,אם אתה הולך למסיבת LAN אז אתה יכול לקחת רק אותו במקום את כל המטען ,תמונה רצת יותר ברורה:

1930-5.jpg

פורסם

מישהו קנה את ה G7?

לי יש את ה MX1000 והוא די טוב למשחקים, הוא העכבר האלחוטי הכי מהיר תגובה שיש כיום, השאלה היא איך ה G7 לעומתו.(מה השיפור הגדול?)

פורסם

יש הבדל גדול בין ה mx500 ל mx510

??

פורסם

??

יש הבדל,לא כ-זה משמעותי.........אבל יש הבדל

פורסם

??

חוץ מהעובדה שהמרקם של ה510 חלק כזה וכל הזמן או שאתה מזיע ומחליק או\ו נדבק ליכלוך שקשה לגרד עליו,ב500 זה לא קורה וההבדל בביצועים זניח לידיעתי.

פורסם

חוץ מהעובדה שהמרקם של ה510 חלק כזה וכל הזמן או שאתה מזיע ומחליק או\ו נדבק ליכלוך שקשה לגרד עליו,ב500 זה לא קורה וההבדל בביצועים זניח לידיעתי.

זה אני לא אמרתי......הביצועים שלו טובים יותר,זאת עובדה.

פורסם

מישהו קנה את ה G7?

לי יש את ה MX1000 והוא די טוב למשחקים, הוא העכבר האלחוטי הכי מהיר תגובה שיש כיום, השאלה היא איך ה G7 לעומתו.(מה השיפור הגדול?)

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=9043

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716

פורסם

זה אני לא אמרתי......הביצועים שלו טובים יותר,זאת עובדה.

זה שטויות לחלוטין ההבדל ביניהם הוא אפילו לא ברזולוצית סריקה,יש איזה הבדל קטן יחסית שאני לא זוכר.

לדעתי עדיף ת500.

וזה שאתה אומר "הביצועים שלו יותר טובים זאת עובדה" אני מוכן להתערב בא מקריאה נכון?

פורסם

אני יודע על האתר של לוג'יטק, אל תעשה ממני טירון. אני שואל כאן על-מנת לקבל חוות דעת של אנשים בפורום ולא את הפרסומת של לוגי'טק. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים