עבור לתוכן

[שאלה] תגידו איך הכרטיס מסך 6800GT של Club3D? של AGP

Featured Replies

פורסם

....

• תגובות 48
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הכרטיס מסך 6800GT של Club3D?? הוא טוב? הקירור שלו מספיק? פשוט אני כנראה מזמין אותו היום פשוט אני לא בטוח איך הוא...ואם שווה לקנות אותו או שווה לקנות אותו שהוא של חברה אחרת...? מה ההבדל בין כל החברות האלה? (יש יותר טובות\פחות טובות?)

ואם אפשר לדעת עם מה בא הכרטיס...

תודה.

כרטיס מאוד טוב :xyxthumbs: חברה מצויינת!

הכמה אתה קונה אותו?

פורסם
  • מחבר

....

פורסם

1890 שקל מפנדס כנראה...פשוט עדיין לא בטוח לגבי החברה הזאת...

שמעתי הרבה קנו פה את הכרטיס ב1560שח...

חכה לתגובות-תרוויח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

....

פורסם

הכרטיס עצמו סבבה, אני קניתי מפנד'ס ביום ה' האחרון: ג'י פורס 6800 אולטרה (קצת יותר חזק מהג'י טי) AGP גם של חברת 3D-CLUB.

לגבי הבאנדל, (מה שבא עם הכרטיס), אז הבנדל דיי דל ולמעשה וכולל בסה"כ את הדרייבר של הכרטיס, תוכנת צפייה בדיוידי למחשב ואת המשחק Colin McRae Rally 2005. אפילו חוברת הוראות לכרטיס לא הייתה. לא בדקתי, אך אני מניח שיש את החוברת על הדיסק עם הדרייבר בקובץ PDF. יש כמובן מתאם למסכי CRT כי על הכרטיס עצמו יש רק כניסות למסכי LCD.יש גם כבל S-VIDEO (יש על הכרטיס כניסת S-VIDEO) וזהו בגדול... זה הבנדל לגרסת האולטרה של הכרטיס אך אני מניח שהוא דיי זהה לגרסת הג'י טי. לגביי פנד'ס, זו חנות מעולה עם שרות מצויין, זמן אספקה מהיר  ומבחר ענק של חומרה מקצועית. מהיחידות בארץ מסוגה...

פורסם
  • מחבר

....

פורסם

יש בלמיר ב1560.........

פורסם

משום מה אני רואה שאין להם אותו עוד באתר.... ::)

פורסם

כמה זמן לקח להם להגיע אלייך עם הכרטיס....?

לא עשיתי הזמנה לבית. יש אפשרות לאסוף את המוצר מהחנות. הזמנתי את הכרטיס ביום ראשון בבוקר וביום חמישי הוא כבר היה שם ולקחתי אותו. קח בחשבון שזה היה שבוע עם חג באמצע מה שגרם לעיקוב.

פורסם

יש בלמיר ב1560.........

יותר נכון היה

אזל מהמלאי

פורסם

אז הוא עוד מעט יתחדש......מקסימום תיקח את הx800xl שהוא בכוח שלו

פורסם

יש לך בISRACOMP.COM ב1480ש"ח X800XL ו6800GT של CLUB3D

פורסם

גם שם אין את ה-68GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים