עבור לתוכן

אני מעוניין להתחיל להשתמש בלינוקס וזקוק לעזרה + המלצה עבור הפצה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי להתעניין בלינוקס והחלטתי ללכת על זה ולנסות.

תוכלו בבקשה להמליץ לי על הפצה שמבוססת על ממשק ויזואלי (כמו חלונות) שהיא גם קלילה ולא מכבידה על המערכת וגם קלה לשימוש? ועוד דבר חשוב, אני רוצה להריץ גם משחקים בלינוקס, תוכל להמליץ לי על תוכנה מתאימה?

תודה,

עמית

פורסם

Linspire עולה כ- 50$

ואתה מקבל איתה המון צ'ופרים , כולל Office

לגבי משחקים ? אז תשאר ב- windows

פורסם

למה לינספייר ? מה הבעיה בהפצות האחרות, מלבד העובדה שהן לא עולות שקל אחד ? בקיצור אני ממליץ לך על אובונטו.

בשביל משחקים תשאר בוינדוס. לינוקס היא לא מערכת למשחקים

מטי.

פורסם

למה לינספייר ? לא חשוב בכלל..

לינוקס היא לא מערכת למשחקים לא כמו XP שהיא יותר כמו מכונת משחקים כיום..

הייתי ממליץ לך בחום על מנדרובה 10.2 אני משתמש בה וזאת מערכת הפעלה מעולה מהיר העיצוב של ה KDE מאוד חביב וההתקנה היא סך הכול NEXT NEXT NEXT מזכיר את XP לא :)

קיצר לך על לינוקס מנדרייק 10.2 ממש מעולה למתחיל בלינוקס

פורסם
  • מחבר

אם עדיף להשאיר משחקים לווינדוס אז אני מעדיף כבר לוותר.

כל העניין היה להריץ את המחשב על מערכת הפעלה קלילה ומהירה שתאפשר גם הרצת משחקים..

תודה לכולם :)

פורסם

אתה יכול לנסות את מנדריבה 2005 שמומלצת למתחילים בלינוקס (לא רק למתחילים).

לגבי משחקים, אתה יכול להשתמש ב-Cedega כדי להריץ ב-Linux משחקים המיועדים ל-Windows. זה לא תמיד עובד בצורה מושלמת, אבל עובד.

לרשימת משחקים שעובדים ב-Cedega ורמת התאימות שלהם, אתה יכול לעיין באתר TransGaming Technologies.

פורסם

אהה וכמובן יש את כל ההפצות למינהם דוגמת Knopix שמאפשרות סתם להעלות את המערכת מה- CD (שום דבר לא מותקן בדיסק) רק כדי לקבל התרשמות ראשונית מהמערכת

פורסם

אני מישתמש ב- suse 9.3 והיא מערכת מצויינת שמגיעה עם מלא פיצרים

אם החלטתה ללכת על suse אז תוריד את הגירסה החדשה שהיא גרסה 10

פורסם
  • מחבר

ה Cedega הזו לא עולה כסף?

פורסם

היא כע.

תפנה אלי בפרטי אם אתה רוצה.

פורסם

כמעט ואין דבר כזה הפצה קלילה שמיועדת למתחילים.

כי רוב ההפצות שמיועדות למתחילים בדרך כלל מפוצצות בגרפיקה ושאר תוכנות ידידותיות שמכבידות עליהן (SUSE, מנדרייק, פדורה...)

ההפצות היותר קלות (סלאק, ארך, ג'נטו) בדרך כלל יותר קשות לתפעול ומיועדות לאנשים מקצועיים יותר.

זה לא חובה להתחיל עם הפצה קלה, הכל תלוי ביכולת התפיסה שלך.

אני אישית מכיר מישהו שקפץ ראש למים העמוקים, התחיל עם סלאקוואר ותפס את העקרונות של המערכת תוך זמן קצר ובלי בעיה.

אני אישית התחלתי עם רדהאט 9, היא נוחה למתחילים אבל היום כשהתנסתי בהפצות אחרות אני כבר לא אוהב לעבוד עם רדהאט (פדורה היום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים