עבור לתוכן

היום זה קורה! ( Logitech G5 יהיה אצלי!)

Featured Replies

פורסם

גם אני לא יודע מזה PDI...איזה נוב אני...

אבח אני דיי יודע מזה DPI :)

פורסם

זה סתם שטויות, יש לי MX500 ועכבר אופטי ב15 שקל של PINE, הנוחות אמנם הבדל, אבל דיוק אני לא מרגיש כלום גם בין הMX500 וגם בין העכבר האופטי הכי מעפן בעולם

איזה קישקוש

אם אתה לא שם להבדל בינייהם משהו לא בסדר אצלך...

Red Shark באיזה משחק אתה משחק בכלל?

אתה בכלל איך משנים PDI ?

דרך אגב שלא תטעה.. MX 500 לא הכי חזק בעולם.. אבל רואים שאתה לא מדבר רציני :|

אני לא יודע איך משנים ב MX את ה PDI.. כשאני יקבל אני אדע ואולי יוכל לעזור לך..

dpi you mean

פורסם

תודה לכולם..

ולכל המעונינים הסגנון שלי זה CSS, Battlefield 2 ול - CZ אני מקדיש זמן רק לחברים שלא קנו CSS.. ככה משחקים בפרוץ.. יש קהילה ישראלית גדולה דווקא ב CZ.

ובקשר ל CSS אמממ קצת עבר לי, כי עברתי לבאטלפילד וזה כבר עולם אחר, למי שיצא לשחק בשניהם יודע מה יותר טוב.

BF2 יותר מורכב, יש מטרה.. חייבים לצאת בצוותים (יחידות) במשחק באטלפילד קשה לשרוד בלי שיש ביחידה שלך רופא, מחלק נשק, לוחם, נהג / טייס..

הכל יותר מתוכנן, הרבה יותר אסטרטגיות! בכל משחק חייב ליהיות שיתוף פעולה אפילו שלא מכירים את האנשים שם.. וגם אפשר לעלות רמות ולקבל מדליות, ככל שעולים ברמות פותחים נשקים חדשים.. אין אין אני קונה תעכבר הזה רק בשביל BF 2 אפשר להגיד..

ב CSS כולם מקללים.. אני כמעט מטרה.. משחקים רק בשהיל להרוג.. חחחח.. למרות שזה גם כייף, אבל שניהם משחקים מדהימים לדעתי!

אמרו לי ב CZ כולם משחקים עם w/h..

וגם אני לא אוהב תסגנון של CS רק להרוג להטמין פצצה/לנטרל וגרפיקה שווה לתחת =\

BF2 לא ניסיתי בכלל ככה שאין לי מה להגיד, אני משחק בעיקר ET שזה משחק מאוד כיפי ויש מטרה לכל מפה =]

ואם אפשר תגידו אם הדרייברים של לוג'יטק לא הורסים את ה Sensitivity, אם כן אני יוריד אותם, כי פעם אחרונה שהתקנתי אותם הם שינו לי את כל ה sens..

פורסם
  • מחבר

אתמול זה קרה (:

איזה באסה כל הפינגים בשרתים של BF2 קפצו ליותר מ 1000 הכל היה הזוי דווקא שקיבלתי את העכבר!

אז הייתי צריך לשחק CSS..

העכבר נוח לאללההההה

אני בתהליכי התרגלות ל PDI הגבוהה..

עכבר תותח!

ודרך אגב, בקשר למשקל.. הגעתי למסקנה שהכי נוח לי בלי משקולות בעע \: כמה שיותר קל ככה טוב לי!

אבל נכון יש את הקופסא של המשקולות, שמכניסים לבתוכו שם.. אז, כשאני שם בה את המשקולות, אז אני דוחף אותם

פנימה לתוך הקופסא, וכשאני מוציא אז אני דוחף אותם החוצה.. עכשיו לא נראה לי הגיוני כל כך \: כי דיי קשה ולא נוח להוציא אותן..

זה אמור להיפתח או משהו?

פורסם

Guys, just its not PDI its DPI (Dots Per Inch)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים