פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שלום,יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC).ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב).תודה (:
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר נראה לי אני אקנה את ה TwinMos 512MB CL2.5 (שני סטיקים), הם טובים? , הם יפעלו על T1 בלי שאני אצטרך להוסיף עוד מתח?ונכון אמרת לי שההבדל מורגש במערכות AMD? אז באיזה אופן זה מתבטא? טעינות זריזות יותר, ציונים יותר גבוהים בבנצ'מארקים?ובנוסף, למה בעצם אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות על 1T ?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים ה TwinMOS יעבוד ב 1T ב Dual וסביר להניח שלא תצטרך להוסיף מתחוכן, יהיו טעינות יותר מהירות (אתה תרגיש בעיקר במשחקים כבדים שבהם הטעינה מספיק ארוכה בשביל שתראה הפרש)וציונים בבנצ'ים יהיו גבוהים יותראת השיפור הכי גדול אתה תראה ב Memory BandWidth
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה לך (:אתה יכול לנעול את הדיון עכשיו.ורק באמת דבר אחרון ^^, מה הסיכוי שאם אני אקנה שני סטיקים (הרי לא מגיעים במארז DC) הם לא יעבדו בDC?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אתה יכול לנעול את הדיון עכשיו.ליאור קיבלת באופן רישמי רישות לנעול את התד'ר..טוב עכשיו ברצינות T1 זה תיזמונים של?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים 1T זה תזמון שנקרא גם CPC, ראשי תיבות של Command Per Clockזה בעצם אומר אם הזכרון שולח ומקבל מידע בכל מחזור שעון (1T) כל כל מחזור שעון שני (אחד כן ואחד לא - 2T)
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים בד"כ ה CPC נמצא על Auto ולרוב זה מסווג אותו ישירות כ 2Tאבל רוב הזכרונות (ה Value) נבדקים לעבודה ב 1Tבזכרונות היותר גבוהים, האוברקלוקרים, לדוג' ה OCZ EL Platinum Elite 600MHz, וה OCZ Platinum PC5000 625MHz DFI NF4 Specialנבדקים אך ורק ב 2T, אבל מצוין שם שיכול להיות שהם יעבדו ב 1T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.