פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר למה ה PowerStream הוא לא של OCZ?אבל הוא פשוט יותר חזקשמתי לב שהוא גם לא מגיע מוסלב.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים יש לי אותו והוא מסולב והוא יפה בטירוף!!! ;Dיש בו שניי חוטים מתוך 1000 בערך שלא מסולבים ואם אני לא טועה זה ככה גם במודסטרים.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר יש לי אותו והוא מסולב והוא יפה בטירוף!!! ;Dיש בו שניי חוטים מתוך 1000 בערך שלא מסולבים ואם אני לא טועה זה ככה גם במודסטרים.סבבה תודה על התגובה.מה עושה אותו עדיף על המודרסטרים?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר יותר אמפרים ב 12Vזה כבר מספיק בשביל שהוא יהיה עדיףסבבה תודה אז עדיף אותו, ומאה אחוז הוא מגיע מוסלב?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים סבבה תודה אז עדיף אותו, ומאה אחוז הוא מגיע מוסלב?יש לי אותו והוא מסולב והוא יפה בטירוף!!! ;Dיש בו שניי חוטים מתוך 1000 בערך שלא מסולבים ואם אני לא טועה זה ככה גם במודסטרים.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים שמע יש אנשים שיעדיפו את המודסטרים מבחינת יופי(ככה ניראה לי) אבל לדעתי לכל אחד יופי שונה ושנייהם יפים באותה מידה אבל אם מבחינת כוח אז ללא כל ספק פאוורסטרים עדיף וגם תחסוף 40 שקל
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר יחזיקאבל לא בטוח שיחזיק גם שדרוגיםדרך אגב הפאוור סטים של ocz יצרוך הרבה מתח?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר טוב ליאור מה שניסיתי לשאול זה אם הדגם פאוורסטרים הוא ה THN או ה GLN?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.