פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI, Cayman S, Viper, Mustang שלושה טורנירים: Pursuit Length, Tollbooth, Roadblock dodge טראקים: Do Ya Thang בתפריט. In A Hood Near You בתפריט. We Control במרוץ. Skinnyman במרוץ.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI, Cayman S, Viper, Mustang שלושה טורנירים: Pursuit Length, Tollbooth, Roadblock dodge טראקים: Do Ya Thang בתפריט. In A Hood Near You בתפריט. We Control במרוץ. Skinnyman במרוץ. נחמד אפשר אולי לינק להוריד של הדמו אני משער שהוא חוקי
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אוקיי הדמו אומר לצאת לפני המלא..?(אני ממש לא גימר אז אני רק משער)מישהו יודע אולי עוד כמה זמן יש עד שהדמו יצא?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אוקיי הדמו אומר לצאת לפני המלא..?(אני ממש לא גימר אז אני רק משער) מישהו יודע אולי עוד כמה זמן יש עד שהדמו יצא? כן, בהתחלה הדמו אחר כך המלא...הדמו יצא ב 16.11
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים יש את הדמו להורדה כבר? :-X :-X :-X כן, בהתחלה הדמו אחר כך המלא... הדמו יצא ב 16.11
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.