עבור לתוכן

צריבת DVD דרך הרשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב....

יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?

פורסם

אי אפשר.. אתה צריך לעתיק (זמנית לפחות את הקבצים למחשב עם הצורב

פורסם

GigaBoT - לא נכון

אין שום בעיה לצרוב על מחשב א קבצים שנמצאים על מחשב ב בלי להעביר אותם זמנית למחשב א

הבעיה היא שלא תוכל לגרום לתוכנת צריבה במחשב ב לזהות את הצורב במחשב א, אתה חייב remote desktop או פשוט ללכת למחשב א ולשים צריבה.

פורסם

מה הכוונה ללכת למחשב א' ולהשים צריבה?

פורסם

יש לו צורב במחשב א

ממה שאני מבין ממנו הוא רוצה שמחשב ב יוכל לצרוב בעזרת הצורב שעל מחשב א

את זה אי אפשר לעשות בלי remote desktop

אין שום סיכוי שהנרו (או כל תוכנה אחרת) שמותקנת על מחשב ב תדע להשתמש בצורב שעל מחשב א

הוא יכול בלי בעיה לעבוד על מחשב א ולצרוב ממנו קבצים שנמצאים על מחשב ב דרך השיתוף קבצים הרגיל של וינדוס

פורסם

Holy צודק, רק הבעיה התצורה כזאת שמפעילים במחשב ב צריבה של קבצים ממחשב א רק לתשומת לב, בהגדרות ה-Defult הנרו עושה "Chacing", כלומר הוא מעתיק את הקבצים ממחשב א ל-ב ואז צורב אותם. ניתן לבטל את תהליך זה בהגדרות הצריבה של הנרו רק אז יש להקפיד לא להשתמש ברשת אחרת יש סיכוי לדפיקה של הדיסק במידה וטכנולוגיית UnderRunBuffer לא מופעלת.

פורסם

הצעה טובה יותר לדעתי- NeroNet

פורסם
  • מחבר

מה זה NERONET?

ומה אכפת ל NERO או כל תוכנת צריבה האם הצורב הוא לוקלי או רשתי סה"כ... מה שאני צריך זה שהמחשב השני יזהה את הצורב הרשתי כצורב "מקומי" בלי קשר למה הוא באמת.....

להעתיק קבצים למחשב עם הצורב זה לא פתרון וגם ללכת למחשב זה לא פתרון... כלומר זה מה שאני רוצה להמנע ממנו בעצם...

השאלה היא כזאת בעצם - האם יש איזה פרוטוקול שמאפשר לשתף כוננים כמו מדפסות נגיד? הרי מדפסת אני יכול לחבר למחשב א ולהדפיס עליה ממחשב ב.... (כולל כל האופציות הדפסה המיוחדות לה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים