פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים יש פה בכלל שחקני סורס?? אם כן כתבו פה את הפרטים שלכם ואם יש xFire עוד יותר טוב.. נתחיל איתי.. שם במשחק: AnoxiA קלאן: אין (מתכנן להקים בקרוב) כינוי באקספייר : AnoxiAIL הערות: מחפש שחקנים להקמת קלאן רציני | יש שרת | קיצור כל שחקני הסורס להרשם פה... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים בטח שיש למרות שאני לא משחק עכשיו ממש אני משחק Soldier Of Fortune 2 זה משחק בהרבה יותר טוב אז ככה: שם במשחק: Teh_Storm קלאן: הייתי ב4 קלאנים אבל עכשיו אין...כי הפסקתי קצת לשחק... אם תרצה שלח לי הודעה פרטית אני יתן לך מסנג'ר... דווקא סבבה להקים קלאן אולי אני יחזור לשחק קצת
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים פעם שיחקתי היום כבר בכלל לא... בכל מקרה רק משחקים בארץ ב- dust2 שזאת מפה שאני לא סובל.בכל מקרה הניק שלי שם זה - Ha$h
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים משחק הרבה INGAME NAME: TOXIC לאחרונה הביצועים שלי נדפקו [קניתי עכבר חדש של לוג'יטק,והדרייברים שלו דפקו את הדיוק של העכבר,אז אני בקושי יכול לפגוע באויבים ] משחק הרבה בשרת של SHUNAMIT [כי הוא תמיד מלא ]
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים איך אתה יכול לשחק בשרת עם עוד 41 שחקנים?אני משחק מקסימום בשרתים של 14 שחקנים....
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים איך אתה יכול לשחק בשרת עם עוד 41 שחקנים?אני משחק מקסימום בשרתים של 14 שחקנים....גם אני בדיוק אותו דבר..
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אני שיחקתי מ 1.3 בערך 4 שנים משעמם אותי פרשתי כבר קראו לי DarK~NiNjA or MR.KILLER or Mich-HeLL
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים 1.6 לא משעמם כימעת סורס משעמם אחרי קצת זמן שתי בקשות:1)תפסיק לדבר שטויות2)דבר בשם עצמך בלבד.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים איך אתה יכול לשחק בשרת עם עוד 41 שחקנים?אני משחק מקסימום בשרתים של 14 שחקנים....התרגלתי...בהתחלה הייתי משחק רק בשרתים עם מקסימום 14 שחקניםאבל אז התחלתי להכנס לשרתים עם המון שחקניםופשוט התרגלתי לזה...עכשיו משחקים עם פחות מ-16 שחקנים פשוט משעממים אותי.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אבל עים 40 זה לא מיקצועי חח עזוב אבל זה כיף למרות שאני נישאר אחרון כימעת תמיד חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.