פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מצטרף לשאלה גם לי יש לווין פרטי איך אני מצלם כוסיות שמשתזפות ערומות על גגות בתל אביב?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים קודם כל יש לך צלחת לוויין, לא נראה לי שיש לך לוויין פרטי, והשידורים של YES מוצפנים ולכן אתה לא תוכל לקלוט אותם ללא המפענח המתאים (הממיר של YES)ולגבי השאלה על הכנסת תחנות, אני מאמין שהשאלה היא לאיפה אתה בדיוק רוצה להכניס את התחנות...
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים וזה עוד בלי להחשיב את העובדה שהוא צריך לכוון ללווין ש Yes משתמשים בו (לפחות בערך)
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר לא רשמתי פרטי שים לב טוב רשמתי פ-י-ר-ט-י (פירטי לא פרטי=אישי אלה פירטי=לא חוקי)......אפשרי להשיג דרך לקלוט
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=148633.msg1252244#msg1252244 date=1130595446]לא רשמתי פרטי שים לב טוב רשמתי פ-י-ר-ט-י (פירטי לא פרטי=אישי אלה פירטי=לא חוקי)......אפשרי להשיג דרך לקלוטאהה...עכשו הבנתי...אז יש לך לוויין פירטי' date=' יש לך שליטה מרחוק עליו או שאתה צריך לטוס אליו ע"מ לשלוט עליו?, זה משנה מאוד, כי זה די מטומטם לשגר לחלל לוויין פירטי בלי אפשרות לשלוט עליו מרחוק, אז אני אניח שיש לך את הסוג הנשלט, ובזה זה תלוי באיזה מנגנון אתה משתמש ע"מ לשלוט בלוויין הפירטי שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אהה אז היית אומר פיראטי, יש לי גם כזה, לפעמים הוא מתחבר ללויינים אחרים ושואב להם את כל החשמל
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אהה...עכשו הבנתי...אז יש לך לוויין פירטי, יש לך שליטה מרחוק עליו או שאתה צריך לטוס אליו ע"מ לשלוט עליו?, זה משנה מאוד, כי זה די מטומטם לשגר לחלל לוויין פירטי בלי אפשרות לשלוט עליו מרחוק, אז אני אניח שיש לך את הסוג הנשלט, ובזה זה תלוי באיזה מנגנון אתה משתמש ע"מ לשלוט בלוויין הפירטי שלך. :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.