עבור לתוכן

יש לי לויין פירטי הגיוני לקלוט YES?

Featured Replies

פורסם

אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?

פורסם

מצטרף לשאלה גם לי יש לווין פרטי איך אני מצלם כוסיות שמשתזפות ערומות על גגות בתל אביב?

פורסם

קודם כל יש לך צלחת לוויין, לא נראה לי שיש לך לוויין פרטי, והשידורים של YES מוצפנים ולכן אתה לא תוכל לקלוט אותם ללא המפענח המתאים (הממיר של YES)

ולגבי השאלה על הכנסת תחנות, אני מאמין שהשאלה היא לאיפה אתה בדיוק רוצה להכניס את התחנות...

פורסם

וזה עוד בלי להחשיב את העובדה שהוא צריך לכוון ללווין ש Yes משתמשים בו (לפחות בערך)

פורסם
  • מחבר

לא רשמתי פרטי שים לב טוב רשמתי פ-י-ר-ט-י (פירטי לא פרטי=אישי אלה פירטי=לא חוקי)......אפשרי להשיג דרך לקלוט

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=148633.msg1252244#msg1252244 date=1130595446]

לא רשמתי פרטי שים לב טוב רשמתי פ-י-ר-ט-י (פירטי לא פרטי=אישי אלה פירטי=לא חוקי)......אפשרי להשיג דרך לקלוט

אהה...עכשו הבנתי...אז יש לך לוויין פירטי' date=' יש לך שליטה מרחוק עליו או שאתה צריך לטוס אליו ע"מ לשלוט עליו?, זה משנה מאוד, כי זה די מטומטם לשגר לחלל לוויין פירטי בלי אפשרות לשלוט עליו מרחוק, אז אני אניח שיש לך את הסוג הנשלט, ובזה זה תלוי באיזה מנגנון אתה משתמש ע"מ לשלוט בלוויין הפירטי שלך.

פורסם

אהה אז היית אומר פיראטי, יש לי גם כזה, לפעמים הוא מתחבר ללויינים אחרים ושואב להם את כל החשמל

פורסם

shuy, צא מזה אתה לא מצחיק :-\

פורסם

אהה...עכשו הבנתי...אז יש לך לוויין פירטי, יש לך שליטה מרחוק עליו או שאתה צריך לטוס אליו ע"מ לשלוט עליו?, זה משנה מאוד, כי זה די מטומטם לשגר לחלל לוויין פירטי בלי אפשרות לשלוט עליו מרחוק, אז אני אניח שיש לך את הסוג הנשלט, ובזה זה תלוי באיזה מנגנון אתה משתמש ע"מ לשלוט בלוויין הפירטי שלך.

:lol: :lol:
פורסם

אבל זה מצחיק אין מה להגיד... הבנן-אדם חושב שיש לו לווין. :lol:

פורסם

לקלוט אתה יכול

לפענח... לא

פורסם

מניסין, הוא (ואני לא מדבר על הלווין) לא קולט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים