פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם?אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אחי לא הבנתי שם כל כך מה אני צריך לעשות בשביל זה אתה יכול להסביר לי?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים 1)לא הבמתי מה אתה רוצה2)ענו לך3)EVERST-תעשה שם SUMMARY ויהיה לך ליד כל רכיב שצריך דריוור את הקישור לאתר שממנו מורידים
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים נדמה לי שאתה מתכוון לזה רק תסמן את הVוהכפתורים במקלדת זה 0(אפס- Ins) ו - .(Del)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אממ חברה תודה רק לא ממש הסתדרתי עם האתר לא הבנתי מה אני צריך לעשות. בקשר לעכבר אממ כן התמונה ששמת זה מה שאני רוצה להגיע וזה צריך להיות רק 0+del? כי עם כן לא עובד. ומאיפה אני יכול להוריד את האוורסט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.