עבור לתוכן

קולות של "חייזר" מהרמקולים כאשר המחשב מכובה

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה...  למישהו זה מוכר?

עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.

פורסם

זה רעש של noise בטח...אבל על דיבורים לא שמעתי...מה ממש אפשר לשמוע מילים?

פורסם
  • מחבר

לא, אי אפשר לשמוע מילים. אני שומע בנאדם אחד מדבר בקול מעוות מאוד. (חד כיווני כזה) אני יודע שיש אצלינו על הגג אנטנת רדיו מאוד גדולה של "חובבן" מהסוג שאנשים מקשרים מכל העולם וכו'... אולי זה ממנה?

פורסם

חייזרים מנסים לתקשר איתך!!!!!!!!! וואו!!!!!!! סתם............ זה קלות רקע.......וגם אצלי מידי פעם יש.......אתה בטח משתמש בכרטיס קול מובנה וככה זה..........פשוט צריך כרטיס קול אחר......או רמקולים שלא שומעים בהם קולות רקע........אצלי אני שומע באוזניות אז שומעים את זה יחסית חזק

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שאני משתמש בו הוא קריאטיב לייב 5.1 לא מובנה כמובן...

פורסם

אולי מצלמים אותך,התוך החדר ויוצא להם לדבר מדיי פעם ורק כשאתה כבה את המחשב (ללא רעש של מאווררים ) אתה מצליח לשמוע משהו.......אךךךךךך אני יכול להיות כותב סרטים תאמינו לי.... :silly:

פורסם

הם רוצים להשתלט על העולם...........תנסה כרטיס קול אחר........

פורסם
  • מחבר

חברה, בבקשה תכתבו תגובות עינייניות/מקצועיות ולא ברמת הפורומים של הייד פארק...

פורסם

1.תבדוק את זה במה תוכנות

2.תמחק ותתקין מחדש את הדריוורים של לוח האם

3.אם 2 לא עזר אז של הכרטיס קול^^^

פורסם
  • מחבר

אבל זה גם מופיע כאשר המחשב מכובה... אתה רוצה להגיד לי שהכרטיס קול עובד גם כשהמחשב מכובה??

פורסם

תכבה תרמקולים@! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

החיווט של הרמקולים קולט אותות רדיו דרך מע' החשמל.. זה ידוע.. כמעט כל רמקול שתגביר אותו עד הסוף ולא תשדר לא כלום יקלוט אותות רדיו..

פורסם

תכבה תרמקולים@! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

החיווט של הרמקולים קולט אותות רדיו דרך מע' החשמל.. זה ידוע.. כמעט כל רמקול שתגביר אותו עד הסוף ולא תשדר לא כלום יקלוט אותות רדיו..

זה חדש..... ::)

פורסם

אם אתה שומע את זה גם כשהמחשב מכובה הרמקולים שלך קולטים רדיו, זה הכל.

זה יכול לבוא ממליון סיבות... מרמקולים עצמם, מהכבלים לרמקולים, מהחשמל של הרמקולים.

נסה לנתק את הרמקולים לגמרי מהכרטיס. עדין שומעים?

ת'רד מוצלח מאוד בנושא:

http://www.act.co.il/forums/viewtopic.php?t=19864&highlight=%F8%E3%E9%E5+%EE%E5%F0%E9%E8%E5%F8

פורסם

נסה לנתק את הרמקולים לגמרי מהכרטיס. עדין שומעים?

אתה אומר שזה קליטת רדיו שבאה מהחיווט וכו'.. ואז אומר לו שאם הוא ינתק תרמקולים מהכרטיס קול זה יפתר?! :kopfpatsch::bash:

פורסם
  • מחבר

כאשר אני מכבה את הרמקולים אין את זה. כנראה הם באמת קולטים אותות רדיו... ובקשר ללכבות אותם כל פעם כשאני מכבה את המחשב - זה קצת בעיה כי המפסק נמצא מאחורי הסאב שמונח על הריצפה... מדובר ברמקולים של קריאטיב 2.1 2500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים